Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja już sprzątac nie musze.Mój mąż dzis wczesniej skończył i dokończy sprzątanie ,to jeszcze tylko pranie ostatnie nastawić i poprasowac i mogę zaczynać długi weekend:-):-):-)
a teraz siedze i jem makaron z truskawkami mi się zachciało
U mnie sie smoli i napewno znow bedzie padac. Jak ja mam dosc tego deszczu
Sluchajcie dziewczyny mam pytanie ostatnio bb wolniej mi chodzi, chyba odkat ta reklama sie pojawila u gory, dlugo sie laduje, wolniej przerzuca strony czy u was tez cos takiego sie dzieje??Bo moze to jest zwiazane z moderatorstwem, dlatego pytam czy i u was wolniej chodzi.
Ruchy Miloszka sa spokojne na szczescie poniewaz pamietaci film z Matim. Mam wiec nadzieje ze tym razem bedzie aniolek a nie taki wierciuch jak Mati
kupiłam maść Procto Hemolan i teraz nie wiem czy uzywac dalej bo na ulotce pisze ze kobiety karmiące i ciężarne maja zwrocić sie o porade lekarza, no ale to chyba tak bardzo zapobiegawczo...wiem ze sa jeszcze homeopatyczne kremiki no ale wtedy jeszcze nei wiedziałam i nabyłam tą...
ta zmiana u mnie nie jest jakas straszna ale odczuwam
kurcze to chyba jedna z takich dolegliwości, która może nie zniknąć po porodzie tak łatwo... i moze zostac nawet na długo - wtedy zabieg...
no i wyczytałam ze wiekszosc kobiet to to dopada zaraz po porodzie