reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja już sprzątac nie musze.Mój mąż dzis wczesniej skończył i dokończy sprzątanie ,to jeszcze tylko pranie ostatnie nastawić i poprasowac i mogę zaczynać długi weekend:-):-):-)
a teraz siedze i jem makaron z truskawkami mi się zachciało:tak:

reklama
U mnie sie smoli i napewno znow bedzie padac. Jak ja mam dosc tego deszczu:angry::angry:
Sluchajcie dziewczyny mam pytanie ostatnio bb wolniej mi chodzi, chyba odkat ta reklama sie pojawila u gory, dlugo sie laduje, wolniej przerzuca strony czy u was tez cos takiego sie dzieje??Bo moze to jest zwiazane z moderatorstwem, dlatego pytam czy i u was wolniej chodzi.
Ruchy Miloszka sa spokojne na szczescie poniewaz pamietaci film z Matim. Mam wiec nadzieje ze tym razem bedzie aniolek a nie taki wierciuch jak Mati:tak::tak::-D

witanko, widze ze wątek - "nasze ciążowe dolegliwosci" zamkniety, czyżbyśmy już wszystkie dolegliwosci obgadały?:-D

mnie złapały hemoroidy:wściekła/y:

nie wiedziałam co to ale poczytałam w netku no i to na pewno to:-(

tutaj jest fajnie opisane:

Wyczuwalny guzek w odbycie w ciąży - Forum eChirurgia.pl

kupiłam maść Procto Hemolan i teraz nie wiem czy uzywac dalej bo na ulotce pisze ze kobiety karmiące i ciężarne maja zwrocić sie o porade lekarza, no ale to chyba tak bardzo zapobiegawczo...wiem ze sa jeszcze homeopatyczne kremiki no ale wtedy jeszcze nei wiedziałam i nabyłam tą...

ta zmiana u mnie nie jest jakas straszna ale odczuwam:angry:

kurcze to chyba jedna z takich dolegliwości, która może nie zniknąć po porodzie tak łatwo... i moze zostac nawet na długo - wtedy zabieg...
no i wyczytałam ze wiekszosc kobiet to to dopada zaraz po porodzie

udanego dzionka!!!:-p

manti nie wiem ale rennie można więc manti penie też...
reklamy są z dwa tygodnie już i faktycznie gorzej...

ja w poprzedniej ciąży miałam na hemoroidy czopki homeopatyczne takie mozna

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry