reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja na razie tez nie mam hemoriodów z Dominikiem tez nie miałam .Ale za to moja mama w obu ciążach miała zarówno w trakcie jak i po ciązy.długo się z nimi zmagała,ale wtedy nie było medycyny na takim poziomie:-)

reklama
mi w poprzedniej się problemy pojawiły bo dużo żelaza brałam od tego zaparcia a od tego się porobiło ale to krótko i po ciąży nic już mi nie dolegało i teraz też jak dotąd nic może się uchowam

mi w poprzedniej się problemy pojawiły bo dużo żelaza brałam od tego zaparcia a od tego się porobiło ale to krótko i po ciąży nic już mi nie dolegało i teraz też jak dotąd nic może się uchowam

no ja tez biore zelazo - to moze przez to...

ale nie wiem czy czasem wole brac zelazo i zeby mnie głowa nie bolała, niz zeby hemoroidów nie miec...

bo przy zelazie moje samopoczucie - to niebo a ziemia:tak:

no ja tez biore zelazo - to moze przez to...

ale nie wiem czy czasem wole brac zelazo i zeby mnie głowa nie bolała, niz zeby hemoroidów nie miec...

bo przy zelazie moje samopoczucie - to niebo a ziemia:tak:
zgadzam sie z tym,ja tez wole zelazo na razie brac,bo potem spokojnie sobie z tym poradzimy

dziewczyny jecie może w ciąży lody gałkowane?

ja jem,ale czasami tylko jak jestem akurat na mieście

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no nic, ja uciekam bo musze się jeszcze spakować i parę rzeczy pozałatwiać, bo w nocy do niemiec ruszamy, ale na szczęście będę mieć dostęp do neta, to przynajmniej będę na bieżąco :-)
miłego długiego weekendu, niech pogoda dopisze i żadne złe dolegliwości się nie przypałętają, papa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry