Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi w poprzedniej się problemy pojawiły bo dużo żelaza brałam od tego zaparcia a od tego się porobiło ale to krótko i po ciąży nic już mi nie dolegało i teraz też jak dotąd nic może się uchowam

dokładnie ja miałam przez żelazo,po pierwszej nie miałam wcale tylko w drugiej mi sie zrobił jeden malutki i maść szybko pomogłami w poprzedniej się problemy pojawiły bo dużo żelaza brałam od tego zaparcia a od tego się porobiło ale to krótko i po ciąży nic już mi nie dolegało i teraz też jak dotąd nic może się uchowam
zgadzam sie z tym,ja tez wole zelazo na razie brac,bo potem spokojnie sobie z tym poradzimyno ja tez biore zelazo - to moze przez to...
ale nie wiem czy czasem wole brac zelazo i zeby mnie głowa nie bolała, niz zeby hemoroidów nie miec...
bo przy zelazie moje samopoczucie - to niebo a ziemia![]()
dziewczyny jecie może w ciąży lody gałkowane?
w poprzednich ciążach tez jadłam i nic mi ie było i widze,ze wiele kobiet w ciąży je jebo podobno nie za bardzo można, bo one na jajach kurzych i salmonella może się przypałętać-tak coś mi się obiło o uszy... a ja tak je lubię :-)
bo podobno nie za bardzo można, bo one na jajach kurzych i salmonella może się przypałętać-tak coś mi się obiło o uszy... a ja tak je lubię :-)