reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No dziewczyny ja też zmykam, zaraz M będzie i wyruszamy w drogę :tak:

Postaram się zajrzeć a jakby co to życzę wszystkim miłego weekendu, odpoczywajcie ile się da :-)

Papa

reklama
No dziewczyny ja też zmykam, zaraz M będzie i wyruszamy w drogę :tak:

Postaram się zajrzeć a jakby co to życzę wszystkim miłego weekendu, odpoczywajcie ile się da :-)

Papa

gdzie jedziecie na weekenda Joan? w jakaś fajną miejscówe?:-)

udanego relaksiku;-)

Podczas terazniejszej ciazy juz o malo co tez bym sie nie dorobila, na szczescie uporalam sie z zaparciami i udalo sie uniknac.

no a ja dopiero teraz jak to się pojawiło i zaczełam szukac info - wiem ze to tez przez zaparcia...

moje były do przejścia...zawsze sobie myslałam, że spoko przyda się jak potrenuje przed porodem:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wieczorową porą. Ja tak na chwilkę. Dzisiaj byłam kupić wykładzinę, w piątek nam ją położą i można zacząc tapetować i wstawiać meble. Cieszę się że w końcu coś ruszy, bo czas goni a my w lesie. Potem tylko tapeta w dużym pokoju, mebelki i mogę się szykować z wyprawką, bo teraz nie ma sensu, bo wszystko i tak się zakurzy. Choć coraz bardziej denerwuje się tym, że nie mam jeszcze tych rzeczy popranych.

ja dziś korzystałam że chłopa mam w domu zaciągnęłam z ramach tragarza;-) na zakupy a to sandałki dla młodego(ale mu stopa urosła:szok: a to jakieś skarpetki, majtki sobie kupiłam,innych ciuchów sobie nie kupuję bo mało mi zostało ciąży a nie wiadomo w co wlezę po porodzie:eek:
po wszystkim napadłam na McDonalda ale wyszłam po godzinie z niedosytem:baffled:

Witam
Właśnie wróciłam od lekarza. Dostałam opierdziel ze wczoraj nie przyjechałam do szpitala:-) Zrobił mi usg, ktg i wszystko jest ok. Mały łobuziak obracał się główką w dół i dlatego tak sie wiercił. Ale ulgę poczułam:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry