reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej. Nie tylko ty Gosiu nie spisz. Moje dziecko nie potrafi zrozumiec ze godzina szosta to nie jest czas do wstawania:eek::eek:Najlepsze w tym wszystkim ze drugi Kuba spi sobie dalej w najlepsze. Jeden spioch, drugi ranny ptaszek:baffled::baffled:Ciekawe jaki trzeci bedzie, jezuuu chyba nie nocny marek:szok::szok::szok:
Dzis zapowiadaja sie pustki na forum, bo i Boze cialo i do tego piekna pogoda przynajmniej u mnie:tak::tak:Takze milego rodzinnego dnia, niestety ja jak zwykle sama:-(:-(
Ja nieraz wole być sama ,niż jak ma mnie wkurzać mój mąż:angry:.Odkąd jestem w ciąży prawie każdy weekend jest do niczego ,bo albo ma szkołę (a wtedy jest super pogoda i pojechałoby się gdzieś nad wod czy na grilla) albo siedzimy w domu i się nudzimy i od słowa do słowa i kłótnia gotowa.;-)

reklama
Ja nieraz wole być sama ,niż jak ma mnie wkurzać mój mąż:angry:.Odkąd jestem w ciąży prawie każdy weekend jest do niczego ,bo albo ma szkołę (a wtedy jest super pogoda i pojechałoby się gdzieś nad wod czy na grilla) albo siedzimy w domu i się nudzimy i od słowa do słowa i kłótnia gotowa.;-)
Wiesz Chogata ja tez czasem lubie i czasem mi z tym dobrze. Ale jak sie siedzi samemu z dziecmi od ponad miesiaca to sie przeje troche. Tym bardziej ze nie mam tego choler..... prawka i jestem na cacy uziemiona. Jeszcze mnie szlak trafia bo u nas w sklepie a dodam ze mamy tylko jeden to kompletnie nic nie ma, a dzieciaki wprost przepadaja za owocami i chocbys chcial kupic to nie masz skad:angry::angry:Strasznie mnie to denerwuje

no to współczuję,czasem trzeba z kimś pogadać lub po prostu wyjśc do ludzi (ja z natury jestem bardzo gadatliwa i musze się swoje nagadać).Jak były te 2 tyg. opadów deszczu to dostawałam już deprechy bo nie mogłam nigdzie wyjśc na pogaduchy ,ani do ludzi;-)

Dzien dobry,
ja wlasnie bylam spuscic troche krwi :-D a potem wybieram sie na usg i do lekarza, ciekawe jak szyjka mam nadzieje ze dalej trzyma...
Fajnie ze przynajmniej u was ladna pogoda bo u nas od wtorku nic tylko leje no i od razu chlodniej ale to akurat dobrze, byle by juz lac przestalo, chociaz w sumie i tak mi nic po tym bo w domu siedze :-D

no nic ide po jakies sniadanko, a chetnym kawke zostawiam...
Milego dnia wszystkim! ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry