reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ale się przed chwilą uśmiałam :-)
Poprosiłam moją kochaną mamusię żeby poszła odebrać moje wyniki do szpitala, ma jakies 50 metrów, oczywiście z chęcią poszła ale powiedziała że wyników nie ma, pomyślałam dziwne, przecież pielęgniarka mówiła że będą na pewno. Coś mnie tkneło i zapytałam jakie nazwisko podała, a ona na to: "kurczę podałam twoje panieńskie" :-) Uśmiałam się razem z nią, przeciez w sierpniu mija rok od naszego ślubu :sorry:
No więc mamuśka staneła na wysokości zadania i poszła jeszcze raz, jestem ciekawa jak na nią spojrzy teraz pielęgniarka haha.
to niezły numer mamcia zrobiła hiihi :-D:-D:-D

u mnie też numer od rana..
moje mają w pokoju łózko pietrowe, wczoraj sie zamieniły miejscami, duża na góre poszła a mała na dół i słyszałam w nocy jak któraś z nich wstawała na siusiu ale nie sprawdzałam która a dziś rano wchodze by starsza obudzić do szkoły patrze a one razem w jednym łóżku na dole spią :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ale się przed chwilą uśmiałam :-)
Poprosiłam moją kochaną mamusię żeby poszła odebrać moje wyniki do szpitala, ma jakies 50 metrów, oczywiście z chęcią poszła ale powiedziała że wyników nie ma, pomyślałam dziwne, przecież pielęgniarka mówiła że będą na pewno. Coś mnie tkneło i zapytałam jakie nazwisko podała, a ona na to: "kurczę podałam twoje panieńskie" :-) Uśmiałam się razem z nią, przeciez w sierpniu mija rok od naszego ślubu :sorry:
No więc mamuśka staneła na wysokości zadania i poszła jeszcze raz, jestem ciekawa jak na nią spojrzy teraz pielęgniarka haha.
to jak moja mama:-D
mowi ze musze dowod wymienic bo becikowego nie zalatwie
a ja ze zrobilam to zaraz po slubie :-D:-D:-D:-D
zaczela sie smiac ze ma zaniki pamieci:-D

ALBUM 5 LAT DZIECKA-A.Geddes- OD WYDAWCY -BORDOWY (653865326) - Aukcje internetowe Allegro
dziewczyny właśnie dostałam ten album i mogę go Wam polecić jestem zadowolona!!!Jest piękny w twardej oprawie wygląda jak książka!!Ma śliczne zdjęcia maluszków.
Jest dużo miejsca na opisy maluszka na zapisywanie wagi wzrostu!Na wklejenie zdjęć.na rysunki maluszka,są nawet miejsca na odbicie rączek i nóżek szkraba!!!Naprawdę bardzo ładny!!!!!!!

ALBUM 5 LAT DZIECKA-A.Geddes- OD WYDAWCY -BORDOWY (653865326) - Aukcje internetowe Allegro
dziewczyny właśnie dostałam ten album i mogę go Wam polecić jestem zadowolona!!!Jest piękny w twardej oprawie wygląda jak książka!!Ma śliczne zdjęcia maluszków.
Jest dużo miejsca na opisy maluszka na zapisywanie wagi wzrostu!Na wklejenie zdjęć.na rysunki maluszka,są nawet miejsca na odbicie rączek i nóżek szkraba!!!Naprawdę bardzo ładny!!!!!!![/QUO
Ładny:-)

Dziewczyny jestem w szoku i otrząsnąć się nie moge:szok: właśnie zadzwonił do mnie mąż i powiedział że od jutra bierze wolne do końca tygodnia i jutro pojedzie ze mną do lekarza a potem to już jak najszybciej skończyć pokój robić!!!!!
Normalnie szok!!!A tak to się nie mógł zabrać za to aż tu nagle nawet wolne bierze!!!!!!!!Chyba musiał dostać w głowę w prace że wpadł na taki genialny pomysł!!!

A ja już pomidorówkę kończę na drugie sosik i ziemniaczki a do tego fasolka w bułeczce tartej:-p:-p:-p:-p

reklama
Dziewczyny jestem w szoku i otrząsnąć się nie moge:szok: właśnie zadzwonił do mnie mąż i powiedział że od jutra bierze wolne do końca tygodnia i jutro pojedzie ze mną do lekarza a potem to już jak najszybciej skończyć pokój robić!!!!!
Normalnie szok!!!A tak to się nie mógł zabrać za to aż tu nagle nawet wolne bierze!!!!!!!!Chyba musiał dostać w głowę w prace że wpadł na taki genialny pomysł!!!

A ja już pomidorówkę kończę na drugie sosik i ziemniaczki a do tego fasolka w bułeczce tartej:-p:-p:-p:-p
mojemu tez odbillo:shocked2:
dzwonil teraz ze musimy te lozeczko zrobic i brac sie za pokoj:shocked2:
chyba cos w powietrzu wisi:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry