reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ha no to ja dzis pierwsza:-DWitam wszystkich.
Ale dzis mialam z rana przygode. Spie zawsze w zegarku na reku i patrze rano matko kochana godzina piata rano a maly juz nie spi:szok:Myslalam ze sie wsciekna no ale nic udaje ze spie wiec maly polazil po mieszkaniu, pobawil sie, troche przyszedl sie polozyc i tak godzinka minela. Ale mu sie w koncu znudzilo i musialam wstac. Mowie sobie kurde rekord juz od szostej bede po mieszkaniu biegac:szok:
wchodze do drugiego pokoju patrze machinalnie na zegarek a tam siodma:szok:Moj zegarek na reku spoznial sie o godzine:tak::tak:I tym sposobem wstalam troche pozniej odrazu mi sie lepiej zrobilo:-D
A teraz chyba lece do sklepu bo pogoda nieciekawa i pewnie padac bedzie:baffled:Ale za to od jutra upaly:szok::szok:To juz chyba wole deszczyk;-)
Milego dnia:-D
Ach Basiu jak sie czujesz bo wczoraj pisalas ze zle sie czujesz?????????

dzień dobry. U nas pogoda jest niemożliwa. Wczoraj ciepło że az się opaliłam a dzisiaj deszcz. Wściec sie idzie.Jutro do lekarza i usg, juz się nie moge doczekać zwłaszcza że maa jakos mniej ruchliwa. O właśnie mnie kopnęła, ha ha ha.
Kasia niezła historia, to twój synek jest aniołkiem że dał ci pospac godzinę dłuzej.

miłego dnia dziewczyny życzę :)a ja mam stresika bo idę z młodym do przedszkola - pierwszy raz-na razie na dni otwarte, oglądać, trochę się pobawić...ciekawe jak się ten mój poprzeczniak zachowa wśród dzieci

witam się z rana po weekendzie.U mnie szaro ,buro i zimno brrrrrrrrrr.Ale mam dzis dużo zajęć ,więc pozostaje mi tylko życzyc Wam cięzarówki miłego dzionka i do później.:-):-):-)

hej witam sie z kawka:-D
wyspalam sie porzadnie gdyby mnie zgaga nie obudzila:baffled::-D
nogi i plecy nie bola.... czuje sie normalnie:-D
dziekuje Kasiu za troske:-D:-D:-D

teraz to juz sto razy lepiej... szwagier po pol godzinnej kapieli zwolnil lazienke... a ja zwolnilam pecherz:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja ide sie umyc i jade na targ po koszule do szpitala.... potem zajrze :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam brzucholki :tak:
U mnie za oknem też szaro, nic sie nie chce...:baffled:
My teraz tak do końca bedziemy już narzekać, ale za to jaka nagroda... musimy grzecznie wytrzymać jeszcze ciut, piszę tak bo sama już MAM DOŚĆ :szok: mam nadzieje że nagrodą bedzie zdrowy, grzeczny dzidziuś :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry