Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witam o baaaaardzo wczesnej porze. Nie mogę spać, w nocy wstaje jeść, a rano mi w brzuchu burczy. Wypiłam inke z mlekiem, moze jeszcze chwile pospię. NO Kasieńka, nie pcham sie na podium, ale jakos się złożyło.
Dzien dobry!
Ja dzisiaj tez berdzo wczesnie dzisiaj na nogach.
Maz wlasnie pojechal do pracy.. i zrobilam mu sniadanko..
Zrobie sobie cos goracego do picia i wlacze jakis fajny film....
Pogoda tez fajniutka... slonko swieci...
Dzisiaj w planych zakupy w rossmannie dla baby..:-)
Milego dnia dla wszystkich mam...
Witam i ja, nawet dzis nie pierwszaI znow pada, szlak mnie trafil jak wyjrzalam rano na dwor. Dzien slonce, dzien pada wrrrrrrrrr.
Miranda zartuje sobie i tak cos czuje ze troche szybciej dzieciaczki sie posypiaI nie zalezy to od zadnej z nas niestety.
Dzieeeeńńń dooobbbrrryyy....
I oby był dobry, bo jak nie to
Noooo...
U mnie też pogoda pod psem. Nie pada ale to tylko kwestia czasu.
Wczoraj mnie kuzynka z koleżanką wyciągnęły na spacer. Jak rano byłam to było mi za gorąco a jak poszłam z nimi to wręcz zmarzłam. Skutek : ból gardła od rana. Niech to szlag trafi!
Co do terminów mi na ostatnim usg pokazało bodajże 6 wrzesień Ale tak jak pisała Aneczka nie zwracam uwagi na ten termin. /I nie chcę podświadomie/
BO JA NIE CHCĘ BYĆ OSTATNIA!
Udalo mi się jeszcze pospać. Wiem Kasiu że ty tak nie specjalnie, a swoja drogą ciekawe jak to sie u nas posypie, nie chcebyć pierwsza!!!
dzieńdobry laski!
Dzień Dobry kobietki:-)
Spałam dzisiaj jakieś 4 godziny i chyba na tym koniec na dzisiaj:-( Może po południu dzieciątko się zlituje i da pospać.
A u mnie dzisiaj pogoda do d...:-) Zimno jak cholerka i wieje.
I cos mnie podbrzusze boli, chyba się za dużo wczoraj nałaziłam. Dzisiaj odpoczywam:-)
dzien dobry!
ja od dłuższego czasu mam bardzo uregulowany sen. Do łózka ok 23:30, pierwsza pobudka 02:15, druga o 06:00 - 06:30 i juz po śnie... jak pośpię dłużej, to potem mam dzień rozbity... aż zdziwiona jestem, że jak wstaję o 7 to jestem wyspana