reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Co do wody denstylowanej to ja wiem tylko zdziwilo mnie ze musisz czekac zeby wystyglo, bo ja nigdy tak nie robilam w zwyklym zelazku a teraz mam to parowe czy jak to tam sie nazywa i tez tak ne robie ale nie wazne - pytalam z ciekawosci :-)
Ann droga z bardzo prostej przyczyny, gdyż jestem ofiarą losu i bym się poparzyła :-D

Efe ewidentnie Ann Ciebie nie zrozumiała, pisałaś ze woda musi wystygnąć a nie żelazko:-) tzn ja tak zrozumiałam hihih
a Ann myśli cały czas o żelazku:-)

ja widzialam w szpitalu dziewczyne w ciazy z blizniakami ale niestety nie wiem w ktorym tc byla.... jak sie na nia patrzylo z przodu to miala brzuch normalny - jak inne dziewczyny ale jak ja kiedys zobaczylam z boku to..... brzucholek sterczal jej do przodu bardzo i chodzila podtrzymujac go od spodu...az sie prosilo o jakis stelaz na kolkach zeby jej ulzyc :-)

Moja koleżanka jak była w ciąży z bliźniakami to miała ogromniasty brzucholek. W 7 m-cu ledwo wchodziła po schodach w szkole. Poźniej już nawet nie przyjeżdżała do szkoły bo mówiła, że się prawie nie rusza.

Dziewczyny, wiecie co ja zrobiłam? Rozładował mi się telefon i nie mogłam znaleźć ładowarki. Więc wziełam ten telefon i chciałam do męża zadzwonić gdzie schował moja ładowarkę:-) Mam nadzieję, że to roztargnienie niedługo przejdzie....

Efe ewidentnie Ann Ciebie nie zrozumiała, pisałaś ze woda musi wystygnąć a nie żelazko:-) tzn ja tak zrozumiałam hihih
a Ann myśli cały czas o żelazku:-)
Hihi ale ja o żelazku mówię właśnie:-D

Hmm...choć wodę przygotowaną z czajnika leję - ale zimną!

Dobra lecę na te zakupy na bazarek bo zaraz nie będę miała po co z domu wyjść.

reklama
Sempe gratulacje a jednak cuda sie zdarzaja tylko zeby jeszcze potem syn sobie w nim dal rade:tak:Moj maz tak wlasnie z przymusu troche bo rodzice chcieli poszedl do liceum i po roku zrezygnowal bo nie dawal soebie rady:confused:Ale oczywiscie wierze w mozliwosci twojego syna i mam nadzieje ze sobie poradzi:tak:
Ann zycze ci tych 3 kg bobaskow tylko nie wiem czy ty to wytrzymasz:confused:

Matko kochana a na lipcu juz 11te dziecko jak tak dalej pojdzie wszystkie w czerwcu urodza

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry