Ja też nie bo ona mieszka 300km od nas,ale donosiła do 36 tc irobili jej cesarkę a od 3o tc leżała obłożona poduszkami.Jak będę u niej to zapytam o zdjęcia:-)dwoje dzieci z taką wagą??? nie wyobrażam sobie wielkości tego brzuszka![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też nie bo ona mieszka 300km od nas,ale donosiła do 36 tc irobili jej cesarkę a od 3o tc leżała obłożona poduszkami.Jak będę u niej to zapytam o zdjęcia:-)dwoje dzieci z taką wagą??? nie wyobrażam sobie wielkości tego brzuszka![]()
dwoje dzieci z taką wagą??? nie wyobrażam sobie wielkości tego brzuszka![]()

bede na biezaco robic zdjecia swojego to zobaczymy na koncu, moja znajoma tu tez urodzila dwoch chlopakow z waga troszke ponad 3kg w 37tyg, a brzuch miala ze hohoAnn droga z bardzo prostej przyczyny, gdyż jestem ofiarą losu i bym się poparzyłaCo do wody denstylowanej to ja wiem tylko zdziwilo mnie ze musisz czekac zeby wystyglo, bo ja nigdy tak nie robilam w zwyklym zelazku a teraz mam to parowe czy jak to tam sie nazywa i tez tak ne robie ale nie wazne - pytalam z ciekawosci :-)

no to faktycznie, bedziemy Cię bacznie obserwowaćA ja sobie wyobrazam,bede na biezaco robic zdjecia swojego to zobaczymy na koncu, moja znajoma tu tez urodzila dwoch chlopakow z waga troszke ponad 3kg w 37tyg, a brzuch miala ze hoho

i podziwiać rzecz jasna 

Ann droga z bardzo prostej przyczyny, gdyż jestem ofiarą losu i bym się poparzyła![]()

;-)Hihi ale ja o żelazku mówię właśnieEfe ewidentnie Ann Ciebie nie zrozumiała, pisałaś ze woda musi wystygnąć a nie żelazko:-) tzn ja tak zrozumiałam hihih
a Ann myśli cały czas o żelazku:-)

Moj maz tak wlasnie z przymusu troche bo rodzice chcieli poszedl do liceum i po roku zrezygnowal bo nie dawal soebie rady
Ale oczywiscie wierze w mozliwosci twojego syna i mam nadzieje ze sobie poradzi