reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzień dobry laseczki!
Widzę nieciekawe wieści od rana, ale mam nadzieję, że Aniso i Aga będą grzecznymi mamuśkami i wytrzymają jeszcze trochę w dwupaku. Jeszcze lipca nie ma matko kochana nooo... proszę się nie pchać przed szereg!

Aneczko daj koniecznie znać jak po wizycie. Jutro znowu będę w Olsztynie to chcę ci pomachać w kierunku domku a nie szpitala, ok?

Co do grzybów to łakomstwo u mnie zwyciężyło i na noc już wypiłam 20ml NORMALEC'u, bo ciężko mi było nawet się położyć spać.
A od rana to ja znowu lekka jestem...hihi o ile to możliwe (to raczej przenośnia taka była).

reklama
a mnie wczoraj wieczorem złapały takie ruchy silne Małej ze az krzyczałam!! miałam wrazenie ze zaraz wyjdzie mi gardłem albo bokiem, szamotała się w brzuszku jak nigdy, wiem ze zrobiła 2 pełne obroty więc albo zaplątała się bardziej albo próbował się wyplątac. pewnie jej nie wygodnie ze scisniętym brzuszkiem było:no:
przekonam się w poniedziałek co u niej:-)

dzien doberek:):):)
witam sie w piatkowy poranek:) i przed nami weekend:):):):
ja juz kupilam wczoraj pieluchy 2 paczki:)tylko posciel mi zostala:) bo sie zdecydowac niemoge hehhehe
no i pakowanie toreb do szpitala mozna zaczac:)
milego dnia dziewczynki

ja już też po śniadanku, zjadłam całą miseczke płatków miodowych z mlekiem :-p
Aneczka, tak ja Mika mówi - dobre wieści - nie inaczej! :-p

A mój dzidziak leży ładnie główkowo już, i nóżki po prawej cały czas, chyba mu się nie chce obracać :))
dziś rano się przestraszyłam bo jakimś cudem przekręciłam się na brzuch i chwilkę tak drzemałam ale dotarło do mnie pukanie z brzuszka i szybko się przebudziłam i przewróciłam na boczek, biedaczka ucisnełam pewnie :baffled:

Dzien dobry:)

Dziewczyny trzymam kciuki!! Musi byc ok!

Ja tak samo jak Sempe radzi zaopatrze sie w paracetamol. Na zajeciach z polozna laktacyjna dowiedzialam sie ze jakikolwiek bol zaburza laktacje i nie wolno sie wzbraniac od srodkow przeciwbolowych na poczet tego, zeby w mleku nie bylo lekow. Jak boli to trzeba brac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry