reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
nie martw się na zapas dziewczyno:-) pisałam już i to nawet pod twoim postem parę dni temu, kup na zapas pyralgine i weź do szpitala, możesz brać do 4 dni co 4h, w szpitalu dawali mi rano i wieczorem ze względu na ograniczenia szpitalne, swietnie byłam naszpikowana a bólu miałm mało!

reklama
Czesc sierpniówki

Kurcze, co za wiadomości z rana :-(
najpierw w wiadomościach że Jackson nie żyje :-( co jak co ale muzykę robił naprawdę świetną...
a wchodzę tu , i dziewczynki mają problemy, kurcze mam nadzieję że Ania i Aga dzielnie dotrwają w dwupakach jeszcze jakiś czas
Eh co za dzień :baffled:

Ech! Maz ciagle powtarza, zebym przestala czytac te stosy ksiazek, ktore kupilam, bo z nich wyczytuje jakis dziwne rzeczy...
Ja jednak wole dmuchac na zimne i brac wszystko pod uwage. Jak to mowia.. "przezorny zawsze ubezpieczony";-)
A starach jeszcze wzmaza myslenie o zlym niz o dobrym.

PS.Czesto bywam z Zielonej G., gdy jestem u mamy(Ś-dzin). Dzisiaj chyba tez bede po koszule i szlafrok do szpitala;-) Pozdrawiam" sasiadko";-)

Ech! Maz ciagle powtarza, zebym przestala czytac te stosy ksiazek, ktore kupilam, bo z nich wyczytuje jakis dziwne rzeczy...
Ja jednak wole dmuchac na zimne i brac wszystko pod uwage. Jak to mowia.. "przezorny zawsze ubezpieczony";-)
A starach jeszcze wzmaza myslenie o zlym niz o dobrym.

PS.Czesto bywam z Zielonej G., gdy jestem u mamy(Ś-dzin). Dzisiaj chyba tez bede po koszule i szlafrok do szpitala;-) Pozdrawiam" sasiadko";-)
Ja równiez pozdrawiam:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry