reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A ja sie tak boje tego wszystkiego co mnie czeka, ze chcialabym przedluzyc to o jakies 5 miesiecy ;-):-D
Moze dlatego, zenozki mi nie puchna... No i pogoda fajna, bo pada i wieje, a nie swieci slonko... Dla mnie ekstra, bo nie goraco;-):-)

reklama
Przyszłam powiedzieć DOBRANOC
Dziś śpię sama, M. pojechał do pracy, a ja mam doła, jak jeszcze burza znów przyjdzie to całą noc chyba przepłaczę :-( ehh
Pożegnam się i do jutra

A ja dopiero teraz zajrzałam tu, wcześniej składaliśmy meble. Makabra. Instrukcja tak napisana, że bez niej złożyliśmy je szybciej. Dziś mogę się pochwalić, że oficjalnie się wymeldowałam od rodziców i wmeldowałam do męża. Mam tylko nadzieję, że moi rodzice po ostatniej kłótni nie odbiorą tego jako akt złośliwości.Po prostu zbiegło się w czasie i już.Choć u nich wszystko jest możliwe.....:-(. Uciekam spać Dobranoc wszystkim

reklama
Mola my we dwie takie nocne marki :)

Mika - ja myślę że z przewijaniem wyjdzie w praniu - mój lubił kupala w takcie jedzenia strzelić więc przewijanie też raczej po....no chyba że by się przemoczony obudził...no to wtedy bym nie czekała

Mamusiaberlin - ja tam takie bóle miałam jak najbardziej po pierwszym - zwłaszcza jak karmiłam bo wtedy hormony na macice działają żeby się kurczyła

Dobranoc dziewczyny!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry