reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej dziewczynki:-)
ja znow z pracy sie zwolnilam, w sumie moglam wytrzymac ale klienci mnie juz denerwowali wiec powiedzialam szefowi ze bole mam i bez problemu mnie puscil,
a glowna przyczyna jest ciagla ladna pogoda;-)
a poza tym maz ma dzis urodziny i chce mu cos dobrego ugotowac, np mielone tyle ze musze po wieprzowe mielone mieso sie wybrac bo mam tylko wolowe:tak:
tak ze zaraz sie wybiore do sklepu bo chmurzyc sie zaczyna..
wiec dobra widaomosc dla was- ladna pogoda idzie do was:-)

sny rzezczywiscie nieciekawe was gnebia dziewczyny, ja snilam dzis ze pieska madrego mialam ktory umial jezdzic samochodem:-D

karuzelki bardzo fajne, ale jak przeczytalam w madrej ksiazce dopiero sie przydadza ok 3 miesiaca bo wczesniej dziecko slabo widzi i dwuwymiarowo i taka karuzela to tylko ozdoba lozeczka:tak:

Motyl- bobu to bardzo bym chetnie zjadla, ale mi smaka zrobilas

Ostatnia edycja:
reklama
No i u mnie po ładnej pogodzie...
burza przyszła, ledwo zdążyłam pranie ściągnąć ehh

a sny to też mam pokręcone, ostatnio śnił mi się mój poród, że mojego M. nie było i się wkurzałam a poza tym to nic nie czułam jak rodziłam i od razu wstałam po porodzie i sobie gdzieś poszłam :confused:

dlatego aneczka ja wogole bez skarperek chodze;-)

udalo mi sie wlasnie kasze przypalic na ten urodzinowy obiad dla meza,
dobrze ze alarm przeciwpozarowy mi sie nie wlaczyl,
no nic dorobie sosu koperkowego do tych niby kotletow mielonych i jakos bedzie:tak:

reklama
Hej dziewczyny :tak: mam głupie pytanie, i skleroze kompletną bo nie pamietam mimo że mam już dwójke pociech, a nurtuje mnie to więc cuż stwierdziłam że zapytam dośw. mamusie a mianowicie chodzi o przewijanie z pieluszki maluszka, czy jak maluszek sie obudzi, to najpierw zmiana pieluszki potem karmienie czy odwrotnie?:baffled::szok:
nie bijcie mnie za głupie pyt :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry