reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam z rana... :happy2:
Mam do was pytanko.. Jakich kremow ujedrniajacych uzywalyscie po ciazy??? Ktore oczywiscie byly skuteczne! :) Mnie bardzo martwi swiadomosc o obwislym brzuszku :-(
Pomozecie?
Ja teraz w czasie, gdy malenstwo jest jeszcze we mnie smaruje sie olejkami i kremami, i rozstepow nie ma, jak na rezie:-)
Do niedawna smarowalam sie tylko raz dziennie, ale od kilku dni smaruje sie juz dwa razy... Dzisiejszy poranny masaz przed momentem skonczylam:-p

reklama
Dzien dobry laski:)
Ja tez mialam dzisiaj sen okropny!! Bylam gdzies nad jeziorem ze swiezo urodzona dzidzia i zostawialam ja w domku letniskowym i sobie szlam gdzies. Przypominalam sobie o niej srednio raz na dobe i wtedy lecialam jak oparzona kilka kilometrow miedzy drzewami i nie moglam tego domku znalesc. Jak juz ja znajdowalam to przepraszalam z placzem, nakarmilam, przebralam etc. i znowu sobie szlam gdzies i zapominalam o niej. I znowu to samo i tak kilka dni spedzilam tam. Obudzilam sie mokra. Okropny sen:wściekła/y:

Wczoraj tyle milych wiesci u Was a ja juz nie mialam sily odpisywac bo pozno bylam. Gratulacje dla wszystkich:-)

Deli chce taka sama karuzele dla malej i juz mialam kupowac w sklepie ale kolezanka na mnie nakrzyczala ze wszystko mam i zebym chociaz to i mate edukacyjna zostawila dla nich zeby mogly kupic w prezencie jak mnie odwiedza;-)

W smyku kupilam kilka przecenionych ciuszkow i sliczne kolorowe pieluszki tetrowe i flanelowe, poduszke klin, poduszke dla siebie do spania. Maja ladne rozne kocyki, na pewno cos wybierzesz Sempe.

Niestety musze juz sie szykowac do pracy wiec nie zdaze poczytac innych watkow :(
Milego dnia Wam i brzuszkom:)

Ostatnia edycja:
witam z rana... :happy2:
Mam do was pytanko.. Jakich kremow ujedrniajacych uzywalyscie po ciazy??? Ktore oczywiscie byly skuteczne! :) Mnie bardzo martwi swiadomosc o obwislym brzuszku :-(
Pomozecie?
Ja teraz w czasie, gdy malenstwo jest jeszcze we mnie smaruje sie olejkami i kremami, i rozstepow nie ma, jak na rezie:-)
Do niedawna smarowałam sie tylko raz dziennie, ale od kilku dni smaruje sie juz dwa razy... Dzisiejszy poranny masaz przed momentem skończyłam:-p
zamiast kremów najlepsza jest gimnastyka "brzuszki " ja co prawda jestem leniwa i wolałam używać przeróżnych kremów , balsamów i brzuch i tak mi został a moja siostra nieużywalna kremów ale jak tylko po porodzie lepiej się poczuła to zaczęła robić brzuszki codziennie i teraz brzuch ma płaski jakby wżyciu w ciąży nie chodziła więc jak ktoś jest wytrwały to to jest najlepsze wyjście na płaski brzuch

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki :))
u mnie dziś słonko i grzeje :) w końcu!! idę zaraz na zakupy i oddać index, bo sesja już dawno skończona :-)

eh tak sobie pomyślałam że jak mój dzidziak ma już ok. 2 i pół kilo to jak jeszcze urośnie to kto go urodzi? :szok::-D poza tym mam tyle fajnych malutkich ciuszków i jak on się w nie nie zmieści to chyba będę płakać :-D

Hej!
U mnie pogoda narazie całkiem, całkiem - żeby tylko wietrzyk wiał, bo jak się zrobi duszno to zejdę...

Co do karuzelki my dostaniemy taką: TINY LOVE SYMPHONY-IN-MOTION NOWA 334 (664618332) - Aukcje internetowe Allegro

Miałam ja przy Anieli - jest rewelacyjna bo ma bardzo żywe kolory - a tylko takie skupiaja uwagę noworodka - i Anielka potrafiła jak zahipnotyzowana leżeć i sie gapić na te kółka nad zwierzątkami. Nie wiem czemu jak przestała ją używać to ja sprzedałam :confused: całe szczęście teraz Antek dostanie taką samą od mamy chrzestnej.

Ja też leń jestem...i już się boję co to będzie.
Oki laski! Idę robić kopytka. Pierwszy raz w życiu, więc trzymajcie kciuki. Ewa Wachowicz w tv robiła i się to takie proste wydało(Ewa Wachowicz - program TV 'Ewa Gotuje' )
co do kopytek to uwielbiam jeść ale kupuje je zawsze w sklepie bo jak raz próbowałam zrobić to jeść się nie dało może przepis był do bani , choć za gotowaniem to ja nie przepadam daj znać jak ci wyszły

ja tez uwielbiam kopytka:-pmniam
maz moje chwali, choc woli dania miesne.
Lubie tez kluski slaskie z chlepkiem smazonym w srodku i biatym sosem polane jeszcze bardziej:-pmniam mniam

Tak w ogole, to witam cieplutko wszystkie przyszle mamusie i te juz bedace mamusiami :)
mam jakies problemy z internetem i ciezko mi tu cokolwiek wyslac do was...:wściekła/y:wsciec sie idzie:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
co do kopytek to uwielbiam jeść ale kupuje je zawsze w sklepie bo jak raz próbowałam zrobić to jeść się nie dało może przepis był do bani , choć za gotowaniem to ja nie przepadam daj znać jak ci wyszły
Oczywiście jak przeżyje to dam znać:-D
Te kopytka to dlatego, że mama mi wczoraj dała grzybki świeże ugotowane to mam aspirację zrobić je w śmietanie. Pożyjemy zobaczymy... Pewnie pożałuje tego łakomstwa jak wczorajszych pasztecików z kapustą kiszoną. Do teraz mam mega zgagę.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry