• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
fajna ta stronka, wiecie, jest mało porad dla kobiet rodzących cc. Niby nie trzeba wiele wiedziec bo nie ma skurczy, wody nie odchodzą, i nie goni się do szpitala, ale jednak czuję mały niedosyt.

reklama
Miranda normalne takie skurcze macica sie przygotowuje do porodu. Jesli sa krotkie niebolesne i trwardnieje tylko brzuch.
Jesli skurcze sa intensywne bolesne i maja regularne odstepy i bol sie nasila wtedy nalezy sie niepokoic. Jesli przechodzi po nospie sa to skurcze przepowiadajace.
Super Aneczka ze wszystko ok, nie spiesz sie podium poczeka:tak:

Dzien doberek:-).
Widze ze udało mi sie troche słoneczka do Was podesłac;-),bo tutaj dzis troche sie zachmurzyło.
Moja mała to sie ostatnio tak rozciaga ze mam wrazenie ze ma juz z metr długosci:szok:,szczegulnie lubi pod wątrobe sie władowac jak jem:baffled:.

Witam :-)
Co za noc spać nie mogłam, normalnie od 2 do 4 nocne leżakowanie. Myślałam, że moja mała to taka grzeczna dziewczynka w nocy śpi a ona pół nocy rozrabia:szok:.... zobaczymy jak to będzie jak już się urodzi :tak:

witam:-D
nawt sie wyspalam a teraz kawke pije... moj baczek spi juz 12 godzin:szok:
ciekawe o ktorej wstanie... byle by ie marudzila:-D:-D:-Ddzis do mamy:-D
wkoncu zobacze core od kuzynki a ma juz miesiac:-D

drugi baczek tez sie obudzil... i kopie na calego:-D:-D:-D
mam pytanie jask macie pelny pecherz tez macie silny bol podbrzusza?
ja to nawet nie umie usiasc.... wrazenie chocbym glowke miala miedzy nogami:szok::sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Anet 15 prosi o przekazanie wiadomosci ze u niej wszystko ok tylko po ostatnich burzach nie moze sie zalogowac, klawiatura szwankuje i moze tylko nas podczytywac. Ale trzyma kciuki za dziwczyny zeby za szybko sie nie rozpakowaly. Miejmy nadzieje ze szybko zniknie awaria to do nas wroci:tak:
Buziaki Anet wracaj szybko:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry