Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
fajna ta stronka, wiecie, jest mało porad dla kobiet rodzących cc. Niby nie trzeba wiele wiedziec bo nie ma skurczy, wody nie odchodzą, i nie goni się do szpitala, ale jednak czuję mały niedosyt.
Miranda normalne takie skurcze macica sie przygotowuje do porodu. Jesli sa krotkie niebolesne i trwardnieje tylko brzuch.
Jesli skurcze sa intensywne bolesne i maja regularne odstepy i bol sie nasila wtedy nalezy sie niepokoic. Jesli przechodzi po nospie sa to skurcze przepowiadajace.
Super Aneczka ze wszystko ok, nie spiesz sie podium poczeka
Dzien doberek:-).
Widze ze udało mi sie troche słoneczka do Was podesłac;-),bo tutaj dzis troche sie zachmurzyło.
Moja mała to sie ostatnio tak rozciaga ze mam wrazenie ze ma juz z metr długosci,szczegulnie lubi pod wątrobe sie władowac jak jem.
Witam :-)
Co za noc spać nie mogłam, normalnie od 2 do 4 nocne leżakowanie. Myślałam, że moja mała to taka grzeczna dziewczynka w nocy śpi a ona pół nocy rozrabia.... zobaczymy jak to będzie jak już się urodzi
witam
nawt sie wyspalam a teraz kawke pije... moj baczek spi juz 12 godzin
ciekawe o ktorej wstanie... byle by ie marudziladzis do mamy
wkoncu zobacze core od kuzynki a ma juz miesiac
drugi baczek tez sie obudzil... i kopie na calego
mam pytanie jask macie pelny pecherz tez macie silny bol podbrzusza?
ja to nawet nie umie usiasc.... wrazenie chocbym glowke miala miedzy nogami
Anet 15 prosi o przekazanie wiadomosci ze u niej wszystko ok tylko po ostatnich burzach nie moze sie zalogowac, klawiatura szwankuje i moze tylko nas podczytywac. Ale trzyma kciuki za dziwczyny zeby za szybko sie nie rozpakowaly. Miejmy nadzieje ze szybko zniknie awaria to do nas wroci
Buziaki Anet wracaj szybko