• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Najwazniejsze ze wszystko ok u Anet:tak:

Swoja droga to burze byly bardzo powazne i ogladam codziennie na tvn24 relacje z miejsc gdzie jest powodz! Jeszcze kilka dni temu mowili o lokalnych podtopieniach a teraz juz jest to powodz:szok: Dobrze ze zadnej z Was ten zywiol nie dosiegnal...

reklama
racja, jeszcze tego brakowało, zebysmy zostały bez dachu nad głową:baffled::baffled::baffled:

Basia to chyba normalne jak pełen pęcherz jest i do tego maluch uciska, że boli :(

Ostatnia edycja:
witam:-D
nawt sie wyspalam a teraz kawke pije... moj baczek spi juz 12 godzin:szok:
ciekawe o ktorej wstanie... byle by ie marudzila:-D:-D:-Ddzis do mamy:-D
wkoncu zobacze core od kuzynki a ma juz miesiac:-D

drugi baczek tez sie obudzil... i kopie na calego:-D:-D:-D
mam pytanie jask macie pelny pecherz tez macie silny bol podbrzusza?
ja to nawet nie umie usiasc.... wrazenie chocbym glowke miala miedzy nogami:szok::sorry2:
Basiu ja też tak mam z tym pęcherzem. Czasami mały tak uciska, że aż się ruszyć sie mogę. A rano z łóżka nie mogę wstać.

Witam ;)
Poł nocy nie przespałam bo mojego chłopaka bolał ząb i nie dało się wytrzymać z nim a dodatkowo jeszcze mała w brzuchu tak się wierciła, że sie nie dało zasnąć ;) Ona to sobie zawsze pore wybierze...;D

Witam się z rana ,ale dzis pospałam aż głowa mnie boli.Nikogo w domciu nie ma tylko ja i mi się zaspało:-).Uciekam prasować i po zakupy jakies małe .Miłego weekendu dziewczyny;-)

Cześć :)
U mnie słonko jak narazie, oby zostało, bo całą noc padał deszcz
Mój dzidziak dziś znów szaleje i ma znów czkawke po arbuzie, nie wiem czy to znaczy że lubi czy niebardzo :-D
Zabieram się za prasowanie i sprzątanie
Miłego dnia ;-)

cześć dziewczyny!
u mnie pogoda do d... a ja się wybieram dziś na wesele, dobrze że to na sali a nie na dworze :-D ciekawe jak długo wytrzymam, bo już coraz ciężej się robi... :confused:
miłego weekendu, papa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry