aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
jeny ....tak Was czytam i sie ciesze ze nie mam tego problemu
dobranoc
dobranoc
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ale masz fajnie Karincia .U nas nieciekawa ta pogoda dobrze,ze nie zapisałam małego na półkolonie bo tam jest basen odkryty tylko by go drażnił bo pogoda do bani.A we wtorek mój tata przyjeżdża do mnie na dwa dni bo ma parę spraw do załatwienie (też się cieszę bo wtedy nic nie robię tylko on skacze wokół mnie ,szykuje obiadki i sprzata.Tak go matka wyszkoliła);-)A u nas dzisiaj tak gorąco że nad wode pojechaliśmy sobie ( nad Zegrze) i cieszę się że tak miło spedziliśmy sobie razem dzień
A wieczorem będę jeszcze szczęśliwsza bo na kilka dni przyjeżdża do mnie Mama z Siostrą :-):-):-)
Tabletki DETRALEX - cyt. Działają ochronnie na naczynia krwionośne, poprawia ich napięcie. Działa przeciwzapalnie, zmniejsza obrzęki poprzez poprawę krążenia żylnego oraz drenażu chłonki.
Czopki ProsterisanH
Maść ProctoGlyvenol
Nie napisałam wcześniej, bo opakowania z tabletek i czopków wyrzuciłam, a nazw nigdy nie pamiętam, ale za to mój pamięta (tylko musiałam poczekać aż się obudzi):-) dlatego nigdy nie zapisuje co biorę, bo on pamięta i odpowiada lekarzowi na pytania :-).
Życzę Gosi szybkiej poprawy... Ja już jestem szczęśliwa, że ich nie ma...
Teraz uważam by długo nie siedzieć, nie chodzić... by nie było czasem powrotu.
A i zapomniałam napisać, że robię napar z kory dębu i przemywam.
Ufff dziewczyny ja też się z tym męczę.
Mam maść Procto-Hemolan, trochę zadziałała, ale guzek nie zniknął.
Nie ma bólu, bo z lidokainą, ale i tak kiepsko.
Dobrze działa miód. Czasem sobie przykładam na waciku.
I słyszałam że dobra jest maść Proktosanol czy jakoś tak
Pozdrówka