Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na mleko mam uczulenie a meliske już wypiłam;-).Ale dzieki za rady MolaJa dopiero zagladam.
Wczoraj bylam w kinie i po popcornie i coli mialam mega zgage
Chogata moze wypij szklanke cieplego mleka albo jakies ziolka?
Dobranoc, spij spokojnie;-)Na mleko mam uczulenie a meliske już wypiłam;-).Ale dzieki za rady Mola
Ok teraz to juz na prawdę uciekam do spania.
A myslalam ze to tylko ja tak mam - u nas tez duchota ostatnie kilka dni...Czy Wy tez tak puchniecie, odkąd troszke cieplej sie zrobiło dłonie mam opuchniete i kostki a czuje sie jak napompowana![]()
i nic tylko pod wentylatorem lezea ja mam wysokie jak ide do gina i zawsze musze mu tłumaczyć, że to przez niego, lekki stresik i cisnienie skacze, bo jak mierzę sobie w domku to mam normalne a ten nie chce mi wierzyćdzień dobry,
u nas wczoraj było duszno, ciśnienie miałam 147/80 p. 115. Ale nie napuchłam. No może ciut. Zauważyłam że jak jest gorąco to podnosi mi sie bardzo ciśnienie.

a ja mam wysokie jak ide do gina i zawsze musze mu tłumaczyć, że to przez niego, lekki stresik i cisnienie skacze, bo jak mierzę sobie w domku to mam normalne a ten nie chce mi wierzyć![]()

fajne... a którego dokładnie wybrałaś?tak w ogole to dzien doberek ;-)
Mika ;-) u mnie jest odwrotnie :-( w domu - przede wszystkim przed poludniem mam wysokie cisnienie i mega wysoki puls (ponad 100) a po poludniu jak ide do gina to luzik - max 130/70...
zobaczcie na co sie skusilam.... wiem ze dla Monisi to grubo za wczesnie ale beda mieli z bratem podobne zabawki --> ** BLUBBISIE ** ZMIENIAJACE SIE PLUSZAKI *POLECAM* (668484323) - Aukcje internetowe Allegro
spodobaly mi sie i jak dziecko musialam od razu kupic ;-)