reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzień dobryyyy...
U mnie mgła straszna od rana. Pewnie wasz upał idzie i wszystko paruje. W końcu, bo ja się zastanawiam jaki my miesiąc mamy, bo wczoraj w swetrze chodziłam!

Ann ale mnie poszczułaś tym zdjęciem. Poleciałam do kuchni i zrobiłam sobie bułkę z dżemem i już mi lżej hihi :)

Ostatnia edycja:
ja zakupowo juz finiszuje ;-) jeszcze tylko smoki do butelek aventu, pokrowce na przewijak, flaszka wodki do pepka, gaziki i.... KONIEC ;-) no i malza nie ciagam po sklepach tylko wszytsko przez net kupuje ;-)

a z wyborem kolorow czy wzorkow o dziwo nie mam problemow - gorzej bylo przed ciaza :-) ;-)

aga, chyba bym sie udusiła, teraz u nas jest spoko, nawet chłodno a w domu upał, duchota, a całą noc były okna pootwierane. A co to bedzie w pracy? Niby kupili mi klimatyzator, ale nie daje rady na moja pusszkę. Nic lece do pracy, pa

reklama
dzień dobry.

ja już po laboratorium. droga powrotna zajęła mi prawie godzinę, a to jakieś max 15 min. Kolka mnie łapała nawet przy baardzo wolnym kroku. Weszłam do domu i od razu nospa forte. Teraz muszę się położyć..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry