reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzień Dobry:-)
Dziewczynki, dajcie mi troszkę tego słonka;-) U mnie już drugi tydzień pada, duszno i tak ma być do piątku. A ja jak jest taka pogoda to źle się czuję, mam zawroty głowy i słabo mi:-(
Całą noc śniły mi się buciki dla małego. Chyba zajdę dzisiaj do Maluszka i coś kupię:-)
No nic, uciekam na zakupki i obiadek będę robić, bo mąż wraca o 14, a później na 17 do lekarza. Już mam nerwy, czy wszystko dobrze z maleństwem.
Do później.

Hej!
Nadrobiłam zaległości - dziewczyny zaciskać nogi - jeszcze troszkę :tak:

Ja mam głęboko w .... (i tu dowolne epitety) taką pogodę! Wczoraj byłam napuchnięta jak balon, teraz już też czuję, że dłonie zaczynają mi puchnąć... niech znowu zrobi się chłodno - lato poproszę od połowy sierpnia...
Ja dziś piorę rzezczy dla Antka - bo wolę miec to już za soba - od środy Anielka już w domu bo koniec przedszkola a przy niej prasowanie ciuszków brata byłoby ciężkie - ona baaardzo chce "pomagać" i składac ciuszki braciszka itd...

reklama
Witam się :tak:

U mnie pogoda nadal bez z mian pochmurno i moje samopoczucie coraz gorsze, do tego w nocy spac nie mogę :-(

Ja z praniem rzeczy dla małej miałam ruszyć w zeszłym tygodniu ale odpuściłam bo nic nie schnie taka jest wilgotnośc w domu i na dworze, muszę czekać na słoneczko niestety :tak:
Dzisiaj jedziemy do sklepu i kupujemy rzeczy do ogrzewania, zmianiamy piec z gazowego na wegiel, mam nadzieje ze meżuś z tata do porodu się wyrobią :tak: Najgorsze to sprzątanie po remoncie będzie :-( Mama obiecała pomóc.

Idę nadrobić zaległości z weekendu.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry