Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja bedą potrzebne to wyparzę ,a jak zacznie sie poród to na 100% bedziesz wiedział kiedy to ...Wcześniej jak się będziesz wsłuchiwała w swoje ciało to faktycznie tu jakiś skurcz tam jakis ból itd,ale jak bedzie miało na dobre się zacząc to gwarantuję Ci ,że bedziesz wiedziała .Kobiety to chyba instynktownie wiedzą.Ja jak rodziłam swojego syna to miałam 21 lat i też myślałam ,że jak taka gówniara jestem to na pewno nic nie będę wiedziała ,a wiedziałam kiedy się zaczęło;-)O to bądź spokojnaA ja znowu żadnych skurczy nie mam. Boję się, że jak się zaczną to nię będę umiała ich rozpoznać. Mam tylko takie bóle jak przed miesiączką, ale to chyba nie skurcze?
Dziewczyny, czy wyparzyłyście już butelki, smoczki itp. rzeczy? Bo nie wiem czy robić to teraz czy dopiero jak będą potrzebne.
A ja znowu żadnych skurczy nie mam. Boję się, że jak się zaczną to nię będę umiała ich rozpoznać. Mam tylko takie bóle jak przed miesiączką, ale to chyba nie skurcze?
Dziewczyny, czy wyparzyłyście już butelki, smoczki itp. rzeczy? Bo nie wiem czy robić to teraz czy dopiero jak będą potrzebne.
jeszcze pianki z reczki nie sciagnelam. Moz juz mowil o tiuningu wozeczka

na autkach sie spawdza, wiec zbaczymy co to bedzie

mniam, az sie glodna zrobilamNiedalej jak wczoraj albo przedwczoraj anetka sie odzywala na forum. U niej wszystko sie wyprostowalo jest o wiele lepiej ponoc nawet zagrozenie przedwczesnym porodem mineloA nie wiecie Dziewczyny co tam u Anety słychać .Dawno juz wiadomości żadnej od niej nie miałam:-(

przygotowujace
sama nie wiem
...
na zywo o wiele ladniej wyglada..