reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Piwonia, Efe - biedne jesteście z tymi skurczami.. ja żadnych przepowiadających nie miałam i nie mam na razie. Jak byłam na ktg, zarejestrowało 1 skurcz a ja nawet go nie poczułam.. czytając wasze relacje, aż się boję, co to będzie, jak się wreszcie zaczną...

Mamusiaberlin - współczuję stresu zwiażanego z lekarzami i wyborem szpitala.. a te gdzie wyciskają to chyba jakieś rzeźnie, przecież tego się już nie praktykuje!!!

reklama
Oj Piwonia to Ci współczuję ja bym nie wytrzymała nawet dnia mieszkac z rodzicami.Nie ma jak u siebie.Musisz się zrelaksować i nie mysla za dużo;-)
a ja juz siedze tu 3 tygodnie i mam serdecznie dość,ale lekarka zabroniła mi wręcz przebywania w moim remontowanym mieszkaniu
u nas ostatnio był przypadek i nikogo nie strasze,że cieżarna robiła remont i tylko wietrzyła mieszkanie i okazało sie,że nosi martwy płód ,dzieciątko zatruło sie oparami,a była w 30 tygodniu
wiec nie mam wyjścia siedze tutaj i tylko prosze męża żeby mu szybko szło,ale dopiero dzisiaj skończy ostatnie gładzie i ściaranie,potem malowanie i podłogi i wracam do siebie,ale pewno jeszcze z tydzień nam zejdzie

znikam pod wiatraczek na kanape,mam dość lezenia,krzyżówek i książek,chce do domku,buuuu:-(
Aneczka powodzenia:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gosiu dlatego ja tak ze szczegółami opisałam swoje odczucia. Bo mi się wydawało, że to zupełnie inaczej się odczuwa (słodka naiwność). Że najpierw jakieś ostrzeżenie będzie (choćby te bezbolesne skurcze) a nie tak od razu z grubej rury. Ja się wystraszyłam i prawie już dzwoniłam po karetkę. Gdyby moje słońce nie wróciło do domu to bym spakowana stała w drzwiach i czekała na lekarzy z karetki.
A pomyślałam potem, że:
1. mam torbę spakowaną
2. głowę rano umyłam
3. i że telefon naładowałam
;-):-):-D

Gosiu dziekuje, ech mowie wam tylu stresow co w czasie ciazy nigdy nie mialam:-( Wczorajszy dzien niemalze caly przelakalam..:-(:-(:-(
Ciagle stres.. stres.. stres...
Boje sie o dzidzie:-(:-(:-(

ehhh ja tez juz mam dosc skurczow, duchoty, lezenia i wszytkiego!:no::-(
ja chce nad wode chociaz na chwile, chociaz wieczorem nogi pomoczyc!
Do tego całe dwa dni tylko sie klocilam z mezem i plakalam:wściekła/y::no::-( to teraz boli mnie głowa, pieka oczy i ogolnie mi słabo:-( ehhhhhhhh

ehhh ja tez juz mam dosc skurczow, duchoty, lezenia i wszytkiego!:no::-(
ja chce nad wode chociaz na chwile, chociaz wieczorem nogi pomoczyc!
Do tego całe dwa dni tylko sie klocilam z mezem i plakalam:wściekła/y::no::-( to teraz boli mnie głowa, pieka oczy i ogolnie mi słabo:-( ehhhhhhhh
Aniaso witaj w domu ja ze swoim M też juz drugi dzień toczę wojnę.On dodatkowo zdenerwowany bo ma sesję i atmosfera w domu gorąca .Dziś mi oznajmił ,ze wraca wieczorem ,a niech se wraca może mniej nerów bedzie:tak:

A najlepsze jest to ze on jeszcze krzyczy na mnie ze lekarz kategtorycznie zabronil mi sie denerwować... Jak by zamknal jadaczke to nie mialabym zadnych powodow:angry::angry::angry:

A najlepsze jest to ze on jeszcze krzyczy na mnie ze lekarz kategtorycznie zabronil mi sie denerwować... Jak by zamknal jadaczke to nie mialabym zadnych powodow:angry::angry::angry:
To tak jak u mnie sam ustawia syna ,że nie wolno mamusi denerwować ,a sam jest nerwowy i o kłutnię bardzo łatwo.A do tego jeszcze w niedzielę ma zakończenie na studiach i idą gdzies do knajpy (póki co ufam mężowi i to nie o to chodzi)tylko chyba nie przemyslał sprawy i wypalił ,czy bym po niego nie przyjechała.No to mało brakowało ,a bym chate rozwaliła tak mi ciśnienie podni ósł ( a do tego jeszcze dodam ,że spotykaja sie 20 km. od naszego miasta ,bo tak nie byłoby problemu i taxówką by przyjechał):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
witam sie czwartkowo, szkoda ze to nie piatek...

upal mnie meczy, zgaga nie odpuszcza od kilku godzin... nic mi sie nie chce...

nie mam ochoty gadac z ludzmi z pracy i powiedza ze gbur ze mnie...

trzymam kciuki za Aneczke i jej corcie, mam nadzieje ze bedzie miala lekki porod i szybciutko wroca do domku :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry