Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

sama nie wiem dlaczego...No ja mysle ze nie jest powiedziane bo ja nie jestem w ogole gotowa! Torba nie spakowana i wszyscy powyjezdzali i nie bedzie mial mi kto pomocMojej koleżance pół miesiąca przed porodem opadł brzuch ,więc nie jest powiedziane wcale ,że już urodzisz.Byle te parę dni ditrzymac do 37 tc bo niby wtedy traktują ,że dziecko urodzone o czasie;-)
14 lipca wraca moja mama i dopiero wtedy moge rozkladac nogi
No tego Ci życzę ;-).Moja przyjciólka jak urodziła to w godzine po porodzie wyglądała jakby odbyła jakies spacerek tylko ,jak ją chcieli na wózku odwieśc na salę to powiedział ,że sobie sama pójdzie i nie trzeba robić ceregieli.A rodziła ze wszystkim chyba ze 3 h.Krzyczała do położnej ,ze główke zaraz będzie miała miedzy nogami iżeby przyszła odebrac jej poród .To ta w głowę sie pukała ,ze pierwiastki tak szybko nie rodzą i ,ze koleąznka za dużo się naczytała i ma schize.Ale w końcu przyszła i faktycznie mały omało nie wyskoczył na podłogę;-).Nawet lekarz nie zdąrzył przybiec :-)No ja mysle ze nie jest powiedziane bo ja nie jestem w ogole gotowa! Torba nie spakowana i wszyscy powyjezdzali i nie bedzie mial mi kto pomoc14 lipca wraca moja mama i dopiero wtedy moge rozkladac nogi
![]()
Ja mam dokładnie tak samo, wstałam rano i po nocy nogi dalej spuchnięte. Może ja za mało piję bo na pewno nie 2,5 litra, boję się że jak zacznę więcej pić to jeszcze gorzej będzie. Nie wiem co mam robićja jak mam z domu wyjsc to mi sie nic nie chce
przez te upaly jestem bardzo leniwa i prawie wogole sie nie ruszam![]()

Wszystko sie Gosia ułoży nie ma co sie stresować .Pomyśl o sobie i o dziecku, a zanim bedziesz chciała wrócic do pracy to pewnie jakas znajdziesz .Pieniążki chyba i tak z ZUSu dostaniesz?;-)dzien (nie)dobry
noc miałam ciężką, budziłam się co godzina, bo duszno i gorąco było a dodatkowo w moim mieszkaniu (mieszka tam teraz moja siostra) okazało się, że poprzedni właściciel zamurował piony kominowe i jak wczoaj kominiarze czyścili kominy, to przebili sufit i zwalili junkersa. Junkers spadł na pralkę, zrobił w niej dziurę (pralka do wyrzucenia) i zbił umywalkę. Cholera! ile kłopotów, wydatków i roboty, i to akurat teraz, tuż przed porodem![]()
ja się chyba załamię.. dzisiaj przyszła tam komisja i pewnie za wszystko będę musiała zapłacić ja, bo poprzedni właściciel umyje ręce... ale jestem zła!!!!!!
a zaraz muszę jeszcze iśc do biura, żeby odebrać wypowiedzenie umowy o pracę, bo likwdują mój zakład pracy i powiadomili, że dziś mam spotkanie z kadrami. \
Tak tylko, zeby się upewnić, czy dzisiaj jest jakiś cholerny piątek 13tego????