reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Do Nowej Soli mam tyle samo km co do Żagania. Ale wolę tam bo o Żaganiu słyszałam negatywne opinie. No i mój lekarz tam pracuje, a obiecał że postara się być przy porodzie, więc jakoś psychicznie będzie mi lepiej:-)

reklama
Witam.
Mialam ciezka noc duszno parno ponadto czekalam na wazna wiadomosc:sorry2:

A ranek znow parny.
No i trzymajcie dalej kciuki za Aneczke znow jest w szpitalu. Znow mecza ja skurcza w kazdej chwili akcja moze sie rozwinac:tak:Chyba juz by bylo lepiej zeby urodzila bo sie biedna meczy:baffled::baffled:
Milego dnia wszystkim zycze

dzień dobry
To Aneczka pewnie nastepnym razem napisze juz ja dzidziuś będzie na swiecie. Nic, trzeba trzymać kciuki zeby wszystko sie dobrze skończyło.
U nas też w nocy nie byo czym oddychać, a teraz zapowiada sie kolejny parny dzień. A ja juz dzisiaj do pracy...

witam sie z kawka:-D
u mnie 22 stopnie... wszedzie wszystko otwarte a i tak nie ma roznicy:dry:
aneczka trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:blink:
bedzie dobrze:tak:;-)

ja zaraz sie umyc i na zakupy:-D
super lade sie z mezem a budze sie z corka:dry:
ciekawe kiedy jej sie odmieni:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie laski!
Oj jak ja Ani tej męczarni współczuje. Niech już mała się zdecyduje w tę czy we wtę i nie męczy mamusi. Po wczorajszym to ja już mam przedsmak, więc tym bardziej łączę się z nią myślami.;-)

A u mnie o dziwo chłodek z dworu leci. Wszystkie okna pootwierałam i balkon i wietrze mieszkanie. Może dziś jak człowiek z domku na zakupy wyjdę?:dry:

Witam się z rana u mnie też starsznie parno.Okna wszyskie pootwierane i zero przeciągu.Zaraz lece pod prysznic bo włosy to dosłownie sie kleją po nocy;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry