reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
tak mi mala dokazuje wieczorami:dry::-D

Załączniki

• Moje foty-0072.jpg
    Moje foty-0072.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 46
  • Moje foty-0073.jpg
    Moje foty-0073.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 42
reklama
nasza mala sie ostatnio jakas plochliwa zrobila.niechcaco obraczka stuknelam o wanne to tak smiesznie podskoczyla i od razu czkawki dostala:-D:szok: a innym razem(mam budowe jakies 5metrow od domu) cos sie jakies rurki im posypaly na tej budowie i tez tak samo podskok i czkawka:confused: maz sie smieje ze bedziemy mieli z nasza kruszynka problemy jak jakis halas bedzie:zawstydzona/y:

hehe:-D
to wesolo macie:-D
moja ma czkawke jak jest glodna...lubie jak jem trzymac talerz na brzuchu to moj sie smieje jak mi skacze...ale teraz robi sie spokojniejsza:-D
juz tak nie harcuje czesto:-D

ja z brzuszka tez robie sobie podstawke pod talerzyk albo kubek(matka sadystka ze mnie hehe) ale nasze malenstwo sie wtedy buntuje i dobrze wie gdzie kopnac zeby mi obiad z talerza wywalic:-D:-D

ojojoj wlasnie do mnie dotarlo-od jutra wskakuje na 9 kwadracik:szok: moze mala jak sie teraz wyszaleje to po porodzie juz bedzie spokojna??:confused: ja bylam grzeczna jak sie urodzilam.w nocy pozwalalam rodzicom sie wyspac:tak:tylko chorowita bylam(wczesniak 5 tyg przed terminem) oby nasze zdrowe bylo i to tyle co oczekuje:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry