Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam sie wieczorkiem....
Co do akrobacji malenstwa w brzuszku,to moje tez daje czadu....wczoraj to myslalam ze wcale nie usne,bo co sie polozylam to dzidzius sobie charce urzadzal,ze nie dalo ulezec...i tak ze 4 podejscia robilam...hi,hi....az do 1 w nocy mi zeszlo....
A jak juz zasnelam to sie zaraz Gosia obudzila i marudzila z godzine....wrr...wiec sobie dzis nie pospalam za bardzo......a dodam jeszcze ze walke z komarami prowadzilam...h,hi.....
Jest ok!!
Tylko żeby popadało jeszcze bo tylko grzmiało i ksiądz kropidłem pokropił i nadal duchota!!!
Zaraz zdjęcia dodam na odpowiednim wątku i pochwale się łóżeczkiem
A u Ciebie już żniwa???
Ale chyba przy tym więcej roboty jak przy normalnych co??
Mam nadzieje że u nas będzie co kosić bo jakoś w tym roku środek na chwasty mało podziałał i można wianki robić z tych kwiatków co są w zbożu...cienko będzie....
Hej dziewczynki. U mnie grzmi ale nie pada narazie. Duchota straszna pot leje sie ze mnie strumieniamiWypilam dzis cale wiadro wody
Acha kupilam dzis w koncu torbe do szpitala i kapcie, wszystko w rozu. Dla synka niebieskie to choc sobie roz zafunduje a co
Hej Kasiu ja to wiadro to bym na siebie z chęcią wylała!!!!
Niby w domu chłodniej-jak to w starych domach ale dla mnie to masakra!!
A jutro w autobusie to się zagotuje!!!!!!!!!!!
Jestem na chwilę bo po 22 na AXN będzie House.U mnie też duchota jak diabli ,ale siedze cicho ,bo przecież chciałam upałów:-).
A co do porodów to ja też strasznie się boję ;-)
Moja mała spokojna cos jest.Czasami ma tylko jakiś dzień ,że wierci sie i wierci .Jak nie spałam po nocach to dawał do wiwatu ,a teraz jest spokojna.Kto wie może jak się urodzi też grzeczna będzie;-)