reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
i ja sie witam i znikam zaraz bo sasiadka na kawke sie umowila wiec troche musze balagan ogarnac:tak:i po mleko wyskoczyc. trzymamy kciuki za aneczeke zeby szybko i bezproblemowo poszlo no i zeby maluszek zdrowy byl i szybciutko do domku puscili:tak::-) milego i chlodnego dnia wam sierpniowki zycze bo u mnie juz od 5 rano skwar wiec poprawy nie bedzie:baffled:

reklama
Witam :tak:
Ja też pół nocy nie spałam, jestem cała połamana :baffled: a duchota od rana taka że szok, ani wiaterku... nic...
Aneczka wszystkie tu trzymamy kciuki i jestesmy z Wami ;-)

A ja już kuchni posprzątałam i jeszcze ręczniki nastawiłam i się piorą i właśnie wsunęłam talerz kaszki-he he takiej dla dzieci bananowa-uwielbiam je-jak mały nie będzie jadł to ja wszystkie mu zjem:zawstydzona/y::-D
Robi się coraz cieplej ale jakiś wiaterek wieje!!

Dziewczyny brzuch mi zszedl nisko i jest twardy jak kamien:szok:

Tak w ogole to dzien dobry.

Aneczka trzymam kciuki i mam nadzieje ze pojdzie gladko :))

Ostatnia edycja:
Dzień doberek, my nadal u teściów, upał taki że masakra, ale póki nie puchnę to i tak wolę upał niż deszcze ;-)
Aneczka, trzymam kciukiiii!!! :tak:

A we wtorek byliśmy z M. w szkole rodzenia, zwiedzilismy szpital i wszystkie pokoje w których mogę leżeć, wszystko fajnie :) no i wanna do rodzenia z której pewnie skorzystam bo za darmola :))
miłe położne, pokoje dwu osobowe, na życzenie jedynki za darmo, także już nie taki diabeł straszny
poza tym ćwiczyliśmy oddechy w której fazie jakie są pomocne

We wtorek przyszły też chcę iść :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry