Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
BASIA jak ty za te okna sie wezimiesz to ja w samolot wsiadam i Ci tyłek spiore.Co to za pomysł ,popros kogos albo niech sobie bedą brudne
Motyl spokojnie to male okienko;-)
mycie go ajmuje mi raptem 10 minut
cos ty na raz tego nie wezme tylko z przerwami![]()
Hej!
Ja wczoraj rozmawiałam ze swoja koleżanką - urodziła bliźniaki :-) w 31 tc! I tu nóż się w kieszeni otwiera bo w całej Warszawie nie było dla nich miejscai tak ona leży w szpitalu na Karowej a dzieci przewieźli karetką do Sokołowa (to jest jakieś 130 km od Warszawy). Gdyby nie to, ze poród był juz zaawansowany pewnie odesłali by ja do... Łodzi!!
Dziewczyna super dzielna bo urodziła SN i do tego bez znieczulenia! dzieciaczki maja 1700 i 1300 gTylko teraz musi jakos dojsc do siebie (i tu całe szczęście, że nie było CC) i jechać do tego Sokołowa gdzie nikogo nie ma, nie zna i nawet nie wie czy szpital udostepnia jakieś miejsce dla mamy.
Żyjemy w naprawdę posranym kraju - przepraszam za wyrażenie...
Info dla Mam warszawskich - zaciskamy nogi na razie bo w naszej "Stolycy" nie ma gdzie rodzić![]()

co za firma!!!!!!!!!!!!!!!No ja idę do kuchni-zrobię wszystko do obiadu i będę mogła do pudełek poupychać moje szpargały bo już chcę się przenieść do naszego pokoju bo tego bałaganu mam dosyć
Mój ma dziś ciężkie rzeczy poprzenosić i jakoś pokój nabierze kształtu.
A wiecie że tego dziadoskiego materaca nadal nie ma-znowu powiedzieli że we wtorek będzie!W zeszłym tygodniu mówili to samo!!!!!!![]()

Dzien dobry,
Ta pogoda jest straszna. Chyba zemdleje dzisiaj u fryzjera![]()