reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A ja się nudzę....
Podjadam owoce i lodami się obżarłam :zawstydzona/y::-D
zazdroszczę tym które mogą gdzieś pojechać nad wodę ja też bym chciała chociaż nogi pomoczyć...ale mówić do mojego to jak grochem o ścianę,prosić się nie będę :no::wściekła/y:
Ja właśnie wróciłam z nad jeziora ,ale tylko po kolana się koczyłam a i tak ludzie patrzyli na mnie jak na kosmitkę .jutro biorę strój kompielowy i sukienkę i wchodzę cała do wody .Jeszcze cieplutka nie jest ale taka najgorsza tez nie:-)
Mi woda nic nie dała dalej banie są ,dlatego biorę sukienkę ,zeby ludzi nie wystraszyc jak będę sie kompać

reklama
cześć dziewczyny!
widzę, że mowa o kąpielach a ja nie mam żadego jeziorka koło siebie, a tym bardziej morza... no cóż jakoś sobie poradzę ;-)
u mnie mały remoncik w pokoju Majeczki-już mam dosyć :baffled:
no i dostałam wczoraj pościel, którą zamawiałam przez allegro-jest ok, tylko muszę ją jeszcze wyprać
a dzisiaj przyszło łóżeczko i materac, czekam tylko na męża aż wróci i będzie składać :tak:

A my jutro jedziemy nad jeziorko. Już nie mogę się doczekać aż się pochlapię troszkę. W strój kąpielowy pewnie już nie wlezę, a nowego specjalnie nie będę kupować.
Malinka, gdybyśmy jechali w Twoją stronę, to chętnie byśmy Cie wzięli ze sobą:-)

juz jestem.. ja przy okazji po kapieli:-D

teraz czekac na mojego:-D
jutro wkoncu moja psiapsiolka przychodzi:-D
nie widzialam jej chyba z miesiac:-D:-D:-D
odrazu mam lepszy humor:-D:-D:-D

cicho tu:-D
ale co ja chce weekend i wakacje:-D:-D:-D
uciekam:-D
dobranoc:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jak ja przyszlam to one pouciekaly......:-(
No i sobie pogadalam.....
Ja tez chetnie bym pojechala nad wode,ale z moim mezem(podobnie jak Malinka z twoim) nawet nie moge sobie pomarzyc....:baffled:
On straszny pracus jest i nawet w niedziele by cos robil,ale swieto wiec go strasznie skreca.....a teraz jak ja w ciazy to pracuje za nas dwoje rzeby sie wyrobic z robota....melise juz prawie skosil,no ale jeszcze 1,5 h tymianku mamy i trzeba to oplewic.....:confused::confused::confused:
Ze nie wspomne ze zniwa jeszcze beda i to boje sie zeby porod nie wypadl akurat na nie.....:dry:

Witam sierpniowki :-)
nie pisalam jeszcze tutaj ale podczytuje was od pewnego czasu ja mam termin na 2 sierpnia i spodziewam sie coreczki :tak:
mam pytanie bo wczoraj opadl mi brzuch :baffled: i jest strasznie twardy i spiety a kazdy ruch malenkiej mnie boli i jak sikam tez mnie boli wszystko a najbardziej krocze :-( czy ktoras ma tak albo miala ?
pozdrawiam :-)

A my jutro jedziemy nad jeziorko. Już nie mogę się doczekać aż się pochlapię troszkę. W strój kąpielowy pewnie już nie wlezę, a nowego specjalnie nie będę kupować.
Malinka, gdybyśmy jechali w Twoją stronę, to chętnie byśmy Cie wzięli ze sobą:-)
Och to ja chętnie!:tak:;-)

No cóż zrobić pochlapałam się w wannie:blink:

Anetko my to mamy z tymi żniwami przechlapane!!!!

Witaj Natalko!
Ja nie miałam czegoś takiego...Najlepiej skontaktuj się ze swoim gin,to będziesz wiedziała co się dzieje!

MALINKA2109 tylko ze ja mieszkam w angli i tutaj tylko polozna sie mna zajmuje a jak sie cos dzieje to do szpitala sie jezdzi a ja wiem ze nie ma sensu tam jechac bo jedynie dadza mi paracetamol zeby nie bolalo i to wszystko :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry