reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja tez juz po obiadku,ulepilam jednak te pierogi,nawet wyszlo troche z truskawkami,bo ciut udalo mi sie zebrac.....po tych deszczach i szlag truskawki trafil.....:baffled:
Nawet przetworow nie zdazylam zrobic.....tylko pare sloiczkow dzemu.....:happy2:

reklama
A ja powróciłam z nad jeziorka:-) Dupkę wymoczyłam i jest mi lekko teraz.:-DMała nie przyzwyczajona do takich plusków aż się przyczaiła. Zaczęła kopać jak z wody wyszłam hihi.
Jutro jedziemy nad morze nie ma bata. :cool2: Ale bliżej w okolice Krynicy Morskiej. Jak będą tłumy na naszej "dzikiej plaży" to się ewakuujemy do domku. Zresztą to raczej będzie spacer niż leżenie plackiem ale zawsze się jodu nawdycham i rybkę wszamie jakąś.
No tak. Ja tu wracam a u was temat obiadowy. Aż mi się jeść zachciało po tym pływaniu. Oszukałam żołądek arbuzem (wczoraj zjadłam pół a miał 6,5 kg cały!) i chipsami (też sobie pozwalam, bo potem przez rok jak będę karmić to nie tknę) ale chyba ugotuje sobie ziemniaków i jajko sadzone zrobię, bo mnie ssie po lekturze (Mola zlituj się kobieto następnym razem!):sorry2:

Ostatnia edycja:
a ja dzis mam gniazdka makaronowe ;-)
i bardzo sie ciesze ze wczoraj mialam takiego speeda i je zrobilam bo dzis... glowa mnie boli, goraco, wszystko mnie wkurza...

Mała nie przyzwyczajona do takich plusków aż się przyczaiła. Zaczęła kopać jak z wody wyszłam hihi.

no to musialo byc dla niej nowe uczucie...cos jakby wrzucic akwarium do wanny ;-) tu plywanie i tu plywanie - podwojne ;-)

Ostatnia edycja:
ja siedze i sie nudze:-D
moj jutro poodkurza i zaslonki mi powiesi:-D
zjadlam cala tabliczke czekoladfy i mala skacze teraz ze szczescia:-D:-D:-D

czekam az wyschna te ciuszki co kupilanm to je wyprasuje:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obrałam ziemniaki i już mi się odechciało jeść.
Idę się uwalić i poleżeć trochę. Może niedługo mojego na jakiś spacer wyciągnę? Tylko muszę poczekać aż się pranie skończy.
Miłego popołudnia laski!
Trzymajcie się!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry