• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć dziewczyny ;-)
Ja ostatnio zaniedbuję sie na forum :zawstydzona/y: wszystko zwalam na to że siedzimy u teściów już od poniedziałku,
a to dlatego że chciałam do szkoły rodzenia i poza tym M. miał stąd bliżej do pracy wyjazd w tym tygodniu, ale juz we wtorek po kolejnych zajęciach w szkole uciekamy do siebie uffff
Parno tu, dopiero troszkę deszcz popadał ale i tak się poce jak dzik :szok:

reklama
ja okna umyłam razem z M. przed wyjazdem do teściów, ale ponoć lało u nas nieźle dziś więc przed porodem jeszcze pewnie raz je ciachnę :-)
Tu znowu słońce wyszło, uff
Pół arbuza zjadłam :szok: poza tym ostatnio jem dziwne rzeczy i burgery i inne takie co w sumie średnio lubiłąm kiedyś, chyba się nacieszam bo przy karmieniu hamburgera nie zjem :-D

Witam, ja już obiadek zaliczyłam wcześniej z mężem bo do pracy szedł.Nareszcie po 5 dniach kończyłam z prasowaniem i praniem:-). Hurra!!Teraz zasłużony odpoczynek w wyrku.Choć pewnie jak się położę to mały zacznie rozrabiać:-). Wczoraj na allegro wylicytowałam śliczny pięciopak body z długim rękawkiem dla Małego.Mam nadzieje, ze w poniedziałek przyjdzie:-).

Kurcze, klawiatura mi szwankuje

ja dzisiajszybki obiad .... SPAGETTI:-D:-D:-D
juz tak za mna chodzilo ze masakra:-p
a nalepsze to ze winda sie zepsula i na siodme pietro piechota...:dry:
nieczulam nog jak doszlam:baffled::baffled::baffled::sorry2:

Ja również planuje dzisiaj spagetti na obiad, ale jakoś wziąć mi się za to ciężko :zawstydzona/y:

Podziwiam kondyche. Ja do siebie na 2 piętro ledwo się kulam... :baffled:

u nasd dzis odziwo przyjemny chlodek:-D
bardzo fajnie sie siedzi:-D:-D:-D
a okien nie myje bo nie wiem kiedy przestanie padac:dry:

Ja poczekam aż skończa ocieplać nam blok z zewnątrz. Wtedy wypucuje okna. Teraz bez wyrzutów sumienia patrze na ten brud...

A ja już tylko rybkę do ziemniaczków usmażę i obiad gotowy.
Troszkę dziś szpargałów poukładałam już w pokoju jeszcze tylko trzeba wstawić tv i łózko.No i najgorsze mnie czeka poprać rzeczy małego-ciuszki już ale reszta kocyki pościel itp....aż mi się nie chce przez te upały.Normalnie to ja bum się cieszyła z takiego gorąca bo uwielbiam jak jest tak ciepło zawsze jestem opalona i zadowolona:-D
Ale teraz....mam dość....

onko umyte:-D
uwierz z kondycha u mnie kiepsko a jakos do domu musze sie dostac:-D
moj by mnie nie zaniosl:dry:
ko... mac pisze to samo czwarty raz:wściekła/y:

na oslode czekoladka jogurtowa:-D
mmmmmhhhhhmmmmmmmmm pycha:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Oj ja to dzis nie mam pomysłu na jedzonko:no:.
I rano sie cieszyłam ze nie ma słonca i chłodek panuje a tu znowu słonecznie:angry:.Jak jutro tak bedzie to jedziemy nad rzeke ja poodycham a M sie wypluska a co tam niech ma chłopak troche przyjemnosci:-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry