• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Chogata ja wzięłam druk wniosku, wypisałam dołączyłam 1zdjęcie, dałam do podpisu w pracy i sama zaniosłam do zusu. po 10 dniach przysłali mi do domu listem poleconym.
teraz juz nie stempluje co miesiąc bo znowu za szybko mi się skonczy, mam pieczątkę i podpis szefa jak będę potrzebowała to wstawie sama datę i sruuuuuu:-)
Choroba tylko moja siedziba firmy mieści się w Warszawie a ja w Z.G. mieszkam.Chyba będę musiała się do tej babki od kadr "pouśmiechać",bo inaczej nie da rady:zawstydzona/y:
chciałam tylko,żeby mi ten druk wrzuciła na mila .to se sama wydrukuje i koniec,a tu tyle zachodu szlag niech to trafi .kiedyś to do domu przysyłali te druki ,ale odkąd mamy prywatną opieke medyczną i zrezygnowali z tego całkowicie

reklama
Malinka, a gdzie zamówiłaś ten materacyk? Bo tak sobie pomyślałam, że jak w tej hurtowni w Żarach-Kunicach to się troszkę zmartwiłam. Ja tam wózek zamówiłam i miał być za kilka dni a to już 3 tygodnie mijają i nic.

Niestety właśnie tam zamówiłam ten materac!!!W Kunicach.
Kicha totalna.Przykro mi że i Ty tyle czekasz!!
Zadzwoń nagadaj im, my dzwonimy raz na tydzień!!
więcej tam nic nie kupie!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Tylko że to jedyny sklep w żarach z taką ofertą maja praktycznie wszystko!

Monika ja też myślałam że solidna firma i wogóle ale za każdym razem jak dzwonimy to inną historię słyszymy-raz że popsute maszyny są w firmie gdzie robia materac potem że materac już idzie tylko kurier się spóźnił.....no koszmar!!!jak by się teraz mały urodził to bym bez materaca została!??:wściekła/y::wściekła/y:
Lepiej zadzwon i zapytaj co z tym wózkiem!

hejka!!

u mnie tez lepiej sie dzis oddycha choc nadal jest bardzo cieplo. Ciesze sie z tego bo dzis z pracy wracam autobusem a potem spory kawalek pieszo i w upale chyba bym nie dala rady. Jak temperatura wzrosnie po poludniu to chyba taksowke wezme...

Ktos wie co u Aneczki?

Tą wiadomośc pisze już 3 raz i jak się raz jeszcze skasuje to wywale ten złom przez balkon.Dziś umyśliłam sobie gołąbki .Dobrzez,że choć farsz wczoraj se zrobiłam ,ale parzyc kpusty sie nie chce.Tym bardziej ,że woda w kolanie mi się zbiera i musze się oszczędzać.Cóz jak nie urok to sr...ka:zawstydzona/y:

A ja bylam chwile na dworku,upal znow nieziemski....
Co macie dzis na obiad kobietki,bo ja juz pomyslu nie mam....umyslilam pierogi z kasza i serem....ale sama nie wiem czy mi sie chce lepic.....:no:....kasza juz ugotowana....wiec moze sie i wezme za te pierogi.....:confused:

A ja bylam chwile na dworku,upal znow nieziemski....
Co macie dzis na obiad kobietki,bo ja juz pomyslu nie mam....umyslilam pierogi z kasza i serem....ale sama nie wiem czy mi sie chce lepic.....:no:....kasza juz ugotowana....wiec moze sie i wezme za te pierogi.....:confused:
Mi ostatnio mąz lepił bo ja nie dałabym rady z tym wszystkim;-)Na szczęscie zgodził się bo tak to nawet zagnieść ciasta nie chce

reklama
Wlasnie wrocilam ze szpitala i przyprawilam miesko na dzisiejszego grilla. Nie wiem czy mnie troche nie ponioslo z tym robieniem grilla bo pewnie za pare godzin bede juz chodzaca kaleka na spuchnietych nogach, no ale juz trudno, goscie zaproszeni to nie ma innego wyjscia:baffled: Poprosze kolezanke zeby przyszla wczesniej i mi troche pomogla. Menu na dzis to: kielbaska slaska, karkowka, boczek, baklazan, kaszanka, ziemniaczki z twarozkiem czosnkowym, salatka grecka, bagietki pieczone z maslem czosnkowym, surowka z mlodej kapusty, pomidory z mozzarella i makaron tagiatelle na zimno. Objem sie jak swinka i bede miala zgage:tak:

Uciekam do nieszczesnego fryzjera, milego dnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry