• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja mam dwie opcje na obiadek, jak mojemu sie bedzie chciało to pojedzie po kurczaka z rożna jesli nie to robie nalesniki ;-) też już nie wiem co gotować w takie upały nic sie nie chce :baffled:

reklama
No to masz dobrze Chogata....moj to anty talencie w gotowaniu....hi,hi....:-D:-D:-D
Mój tak normalnie też garów nawet nie tyka chyba,że umyć ( a przepraszam załadować do zmywarki),ale ja go znam i on se wykalkulował,ze jak urodzę i będę w szpitalu to on nie bedzie miał co jeśc a kasy na jedzenie w barze widac wydawać nie chce .zreszta jest jeszcze mały.I se wykombinował,że ja mu pomogę zrobić pierogi ,ale troszkę zamrożę to będzie miał co do gara włożyć.To samo z leczo naważył se pod moim okiem i dwa opakowania zamroził;-)

Wlasnie wrocilam ze szpitala i przyprawilam miesko na dzisiejszego grilla. Nie wiem czy mnie troche nie ponioslo z tym robieniem grilla bo pewnie za pare godzin bede juz chodzaca kaleka na spuchnietych nogach, no ale juz trudno, goscie zaproszeni to nie ma innego wyjscia:baffled: Poprosze kolezanke zeby przyszla wczesniej i mi troche pomogla. Menu na dzis to: kielbaska slaska, karkowka, boczek, baklazan, kaszanka, ziemniaczki z twarozkiem czosnkowym, salatka grecka, bagietki pieczone z maslem czosnkowym, surowka z mlodej kapusty, pomidory z mozzarella i makaron tagiatelle na zimno. Objem sie jak swinka i bede miala zgage:tak:

Uciekam do nieszczesnego fryzjera, milego dnia.
Podaj adres to wyślę kogos po prowiant;-);-);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-Dwitam poo obiadku:-D
ale sie wkurzylam :wściekła/y:
bylam w lumpku i kupilam trzy sliniaczki, czapeczke i bodziaka... a ta zouza mi nie spakowala bodziaka a policzyla za wszystko:angry::angry:
za to pojechalam do drugiego i nowki rzeczy za grosze:-D
dwa bodziaki, trzy pajacyki i bluzka dla mojej corci zeby nie byla zazdrsona:-D
a ta bluzka to chyba najlepszy zakup:-D

ja dzisiajszybki obiad .... SPAGETTI:-D:-D:-D
juz tak za mna chodzilo ze masakra:-p
a nalepsze to ze winda sie zepsula i na siodme pietro piechota...:dry:
nieczulam nog jak doszlam:baffled::baffled::baffled::sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama