Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój tak normalnie też garów nawet nie tyka chyba,że umyć ( a przepraszam załadować do zmywarki),ale ja go znam i on se wykalkulował,ze jak urodzę i będę w szpitalu to on nie bedzie miał co jeśc a kasy na jedzenie w barze widac wydawać nie chce .zreszta jest jeszcze mały.I se wykombinował,że ja mu pomogę zrobić pierogi ,ale troszkę zamrożę to będzie miał co do gara włożyć.To samo z leczo naważył se pod moim okiem i dwa opakowania zamroził;-)No to masz dobrze Chogata....moj to anty talencie w gotowaniu....hi,hi....![]()
Podaj adres to wyślę kogos po prowiant;-);-);-)Wlasnie wrocilam ze szpitala i przyprawilam miesko na dzisiejszego grilla. Nie wiem czy mnie troche nie ponioslo z tym robieniem grilla bo pewnie za pare godzin bede juz chodzaca kaleka na spuchnietych nogach, no ale juz trudno, goscie zaproszeni to nie ma innego wyjsciaPoprosze kolezanke zeby przyszla wczesniej i mi troche pomogla. Menu na dzis to: kielbaska slaska, karkowka, boczek, baklazan, kaszanka, ziemniaczki z twarozkiem czosnkowym, salatka grecka, bagietki pieczone z maslem czosnkowym, surowka z mlodej kapusty, pomidory z mozzarella i makaron tagiatelle na zimno. Objem sie jak swinka i bede miala zgage
Uciekam do nieszczesnego fryzjera, milego dnia.

witam poo obiadku