reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
fajnie wam ze macie swoje, choć wiem ile przy tym pracy(teoretycznie wiem). Tu jak sa mlode ziemniaki to tylko z nazwy, bo w smaku nie przypominają młodych. W zeszłym roku posadziłam sobie kilka w wiaderku, ale marne miałam zbiory (-: miałam też fasolke szparagową pnącą w plastikowych pojemnikach i nawet ugotowałam do dwóch obiadów. W tym roku też mam fasolkę, ale długo wychodziła i wcale nie ma kwiatów.Zobaczymy co z tego bedzie.

reklama
miranda hej no wiem wlasnie sie zastanawiam czy jechac bo bylam juz raz jak uplawy dostalam i nie wiem bo wiesz jacy oni sa pomysla sobie ze panikuje :baffled: a sami Cie przypisali na Leeds czy moglas wybrac ? fajnie ze jest tu ktos kto nie daleko mieszka :-) na kiedy masz termin ?
Tu nie ma regionalizacji i możesz sobie wybrać szpital. Ja mam najbliższy w Silsden, zaraz przed Keightly, nie wiem czy sie orientujesz w tych stronach, ale że moja sytuacja jest bardziej pokręcona to wybrałam w Leeds, podobno najlepszy w okolicy, pozatym ze specjalistami których potrzebuję, wszystko pod jednym dachem.A datę cesarki mam na 21 lipca.

Anetko mi też poproszę.
Natalka nie przejmój się tym co pomyślą, niech sobie myslą byle ty i dziecko miało dobra opiekę. Zawsze możesz zabarwić historię do szpitala.

Szkoda dziewczyny że nie możecie jeść tych ziemniaczków...
Choć powiem Wam ze ja nie jem ich często wole sobie zrobić zamiast nich ryz albo kasze...
Już mnie oczy bolą od tego kompa.....:dry:

anet15 hehe no poprosze chociarz kg ;-)
miranda orietuje sie bo moj facet mieszka w keighley :-p a dlaczego masz wyznaczony termin cesarki ? bo moja mala jest ulozona posladkowo ale mowia ze moze sie jeszcze przekrecic i na cesarke mnie nie umawiali :baffled:

reklama
Miranda,mowisz i masz...hi,hi.....
Malinka,a ja wole ziemniaczki niz kasze i ryz,wiem ze to mniej zdrowe,ale co tam jak mi smakuje bardziej.....hi,hi.....:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry