reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witaj Natalka.....ja niestety tez niczego takiego nie mialam,moze wes nospe albo magnez B6,bo byc moze to skurcze przepowiadajace.....a jesli nie przejdzie to jedz i do tego szpitala,przynajmniej moze cie zbadaja.....

Malinka , no mamy przechlapane z tymi zniwami.....moj jak sie dowiedzial ze w ciazy jestem,to chwila ciszy,a potem komentarz,,to na same zniwa bedziesz rodzic"!!!:-D:-D:-D

Witam sierpniowki :-)
nie pisalam jeszcze tutaj ale podczytuje was od pewnego czasu ja mam termin na 2 sierpnia i spodziewam sie coreczki :tak:
mam pytanie bo wczoraj opadl mi brzuch :baffled: i jest strasznie twardy i spiety a kazdy ruch malenkiej mnie boli i jak sikam tez mnie boli wszystko a najbardziej krocze :-( czy ktoras ma tak albo miala ?
pozdrawiam :-)
nie chce straszyc aler ja tak mialam przed samym porodem;-)
brzuch opadl szybciej ale reszta sie zgadza:sorry2:
na twoim miejscu i tak bym zajechala do szpitala;-)

No to widze ze sa do siebie podobni pod tym wzgledem...hi,hi....
Moj jeszcze do domu nie dotarl,pojechal ziemniaki pryskac ....:szok:
Ale jajca mój też dziś pryskał!!!!!!!
Tyle że z kolegą i nie będę pisać jak to się skończyło:-(

A co już się stonka pojawiła?Bo u nas tak.Ale ziemniaczki już podbieramy,sa takie fajne male-lubie takie jeść ale nie obierać:-D:-D:-D

Cześć Natalka, o to my po sąsiedzku, tyle że ja rodze w Leeds.Ja tez tak nie miałam, i faktycznie opieka to straszna, ale jak pojedziesz do szpitala to przynajmniej podepna cie na kilka godzin pod ktg i sprawdza mocz i ciśnienie.

Ale jajca mój też dziś pryskał!!!!!!!
Tyle że z kolegą i nie będę pisać jak to się skończyło:-(

A co już się stonka pojawiła?Bo u nas tak.Ale ziemniaczki już podbieramy,sa takie fajne male-lubie takie jeść ale nie obierać:-D:-D:-D

Tak,zre juz stonka....a u nas jeszcze nie patrzylam,czy sa ziemniaczki.....ja to nie mam cierpliwosci do skrobania tych maluskich.....:baffled:

miranda hej no wiem wlasnie sie zastanawiam czy jechac bo bylam juz raz jak uplawy dostalam i nie wiem bo wiesz jacy oni sa pomysla sobie ze panikuje :baffled: a sami Cie przypisali na Leeds czy moglas wybrac ? fajnie ze jest tu ktos kto nie daleko mieszka :-) na kiedy masz termin ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry