Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

nie chce straszyc aler ja tak mialam przed samym porodem;-)Witam sierpniowki :-)
nie pisalam jeszcze tutaj ale podczytuje was od pewnego czasu ja mam termin na 2 sierpnia i spodziewam sie coreczki![]()
mam pytanie bo wczoraj opadl mi brzuchi jest strasznie twardy i spiety a kazdy ruch malenkiej mnie boli i jak sikam tez mnie boli wszystko a najbardziej krocze :-( czy ktoras ma tak albo miala ?
pozdrawiam :-)

he he mój powiedział podobnieMalinka , no mamy przechlapane z tymi zniwami.....moj jak sie dowiedzial ze w ciazy jestem,to chwila ciszy,a potem komentarz,,to na same zniwa bedziesz rodzic"!!!![]()

he he mój powiedział podobnie![]()

Ale jajca mój też dziś pryskał!!!!!!!No to widze ze sa do siebie podobni pod tym wzgledem...hi,hi....
Moj jeszcze do domu nie dotarl,pojechal ziemniaki pryskac ....![]()

Ale jajca mój też dziś pryskał!!!!!!!
Tyle że z kolegą i nie będę pisać jak to się skończyło:-(
A co już się stonka pojawiła?Bo u nas tak.Ale ziemniaczki już podbieramy,sa takie fajne male-lubie takie jeść ale nie obierać![]()

a sami Cie przypisali na Leeds czy moglas wybrac ? fajnie ze jest tu ktos kto nie daleko mieszka :-) na kiedy masz termin ?