reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
A ja już po obiadku. Miałam ziemniaczki, mizerię i kotleciki z kurczaka. Ale się objadłam. A zupkę wiśnową to bym chętnie wciągnęła, ale mój mąż nie lubi...
Teraz czekam na męża, bo obiecał że się wyrwie z pracy o 13 i wkońcu pojedziemy na zakupki.

Hej Sierpnióweczki :-)

Witam sie z moimi maleństwami - Natalką (14 m-cy) i najprawdopodobniej sierpniowym syneczkiem :-) Chętnie pozaglądam na wątek i popiszę w miarę możliwości, ponieważ córcia i obowiązki codzienne nie pozwalają na zbyt wiele wolnego czasu :sorry2:

Jak Wy się czujecie przy końcówce ciąży?

U mnie bóle pleców są najbardziej dokuczliwe, resztę da się przeżyć ;-) choć zmagania z humorami też bywaja ciężkie :baffled:;-)

Przy poprzedniej ciąży miałam już dawno wszystkie przygotowane, a teraz hm... właśnie robie pierwsze pranie ciuszków i liste co mam zapakować do szpitala :-)

A ja ledwo zyje.....pozmywalam ten balkon po malowaniu(na kolanach,myslalam ze ducha wyzione)...za koleja pomylam wszystkie podlogi,bo tem syf z balkonu rozniósl sie po calym domu.....a teraz ledwo zipie i siadlam na chwile
Nastawilam pranie-ciuszki dla malej....

a na obiad mam mielone( z wczoraj ) i ziemniaczki z mizeria.....
A wisnianke tez lubie ,mialam we wtorek-chyba.....

iwonkablaz witaj na forum:-D
W koncu ktos z takim maluchem jak moj, ja mam synka 16msc i wiem jak ci ciezko:tak::tak:
A czmu prawdopodobnie sierpien nie znasz dokladnego terminu??:errr:

mnie niestety też plecy żyć nie dawają ale pocieszam się tym że jeszcze trochę i to minie nie wiem tylko jak poradzę sobie z tym bałaganem po remoncie jak przy głupim zamiataniu muszę przerwy robić przez te plecy

reklama
Anet - nie szalej z tym sprzątaniem, bo będziesz następna do rozpakowania. I to na własną prośbę!!:tak::szok:
Agus , a kto mial to zrobic.....tesciowa ? Przyjechaly do niej wnuki na wakacje,a ja je mam na glowie bo ona w pole chodzi plewic ziola.....a ja swoja wywiozlam do mamy zeby miec lzej:confused:....a tu kicha.....:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Witaj iwonkablaz na sierpniowkach.....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry