reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wlasnie Miranda to wprost przerazajace ze z taka dokladnoscia wiesz kiedy urodzisz i to juz tak niedlugo. W ten dzien to bedziemy siedziec jak na szpilkach czekajac na wiadomosci:tak::tak:Masz kontakt z kims z forum zeby dac nam znac??

reklama
właśnie miałam się pytać Motylka, Megaczki albo Mewy czy do nich ewentualnie nie mogłabym chociaż sms-ka wysłać. Nie wiem jak się z tym czuję, na pewno gniazdko moszcze choć nic nie wystawiam jeszcze i nie robię pokoju, to koszyk do spania ubrany, ale schowany pod kocem, ciuszki częściowo wyprasowane i na półkach żeby było po cesarce łatwiej mężusiowi znaleźć, dzisiaj sprawdzaliśmy nasz stary fotelik czy działa. W sumie przygotowania i czekanie. Tyle że ciągle mam jakieś jazdy, że się nie rusza, że coś tam, coś sobie potrafię znaleźć. Dzisiaj nawet nie jest tak źle, ale wiecie, naprawdę się boję, choć wszystko wygląda dobrze. Po prostu znam inny scenariusz...

Wiemy Miranda i wierzymy calym sercem ze tym razem bedzie inny:tak::tak:Bedziemy sie modlic za wasze zdrowie i czekac na dobre wiadomosci. Mysle ze napewno zadna z nich nie bedzie miala nic przeciwko i koniecznie daj znac bo my tez bedziemy sie tu denerwowac.

właśnie miałam się pytać Motylka, Megaczki albo Mewy czy do nich ewentualnie nie mogłabym chociaż sms-ka wysłać. Nie wiem jak się z tym czuję, na pewno gniazdko moszcze choć nic nie wystawiam jeszcze i nie robię pokoju, to koszyk do spania ubrany, ale schowany pod kocem, ciuszki częściowo wyprasowane i na półkach żeby było po cesarce łatwiej mężusiowi znaleźć, dzisiaj sprawdzaliśmy nasz stary fotelik czy działa. W sumie przygotowania i czekanie. Tyle że ciągle mam jakieś jazdy, że się nie rusza, że coś tam, coś sobie potrafię znaleźć. Dzisiaj nawet nie jest tak źle, ale wiecie, naprawdę się boję, choć wszystko wygląda dobrze. Po prostu znam inny scenariusz...
Miranda będzie dobrze, bo wszystkie tu kciuki trzymamy za Was ;-)

Uciekam spac, i nierozpakowywac sie tu bez mojej wiedzy, no chyba ze juz ktoras bardzo chce:-DMika uklon w twoja stronke;-)Masz pozwolenie heheheh tylko daj znac jakby co;-)
Dobranoc ciezarowki, do jutra:-D

Miranda, na pewno będziemy myślami z Tobą i będziemy trzymać kciuki. W sumie to Ci zazdroszczę, że lada chwila będziesz tulić swoje maleństwo. Ja do terminu to jeszcze trochę mam. Byłam dzisiaj u koleżanki która urodziła 2 tygodnie temu. Nie mogłam się napatrzec, sama słodycz :-)

Ja wdepłam powiedzieć dobranoc :-) przeczytałam co mnie ominęło :)) ja mam nadzieję że moj bobas nie będzie taki długi, tyle mam fajnych ciuszków na 56 :dry:
Torbe do szpitala spakowałam dziś do końca :-)
Miranda już niedługo i będziesz tulić swoje maleństwo :tak:
Trzymajcie się sierpnióweczki, spokojnej nocy :tak:

reklama
Miranda, ja bede wtedy juz na macierzynskim lezec wiec daj znac, szybko dziewczynom przekaze wiesci.
Mam juz twoj numer wiec jakbym to ja wczesniej zaszala to ci wysle info.:tak:
O rany : jeszcze w sumie tydzien masz dziewczyno, trzymam kciuki z calych sil!!

Gratulacje tez dla Iwony, calkiem duza dzidzia:-)

A ja na spacerku bylam krotkim a teraz umieram z przejedzenia;-)

Rubi i Neverland - ale macie przeboje z ukladem moczowym- wspolczuje:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry