Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miranda będzie dobrze, bo wszystkie tu kciuki trzymamy za Was ;-)właśnie miałam się pytać Motylka, Megaczki albo Mewy czy do nich ewentualnie nie mogłabym chociaż sms-ka wysłać. Nie wiem jak się z tym czuję, na pewno gniazdko moszcze choć nic nie wystawiam jeszcze i nie robię pokoju, to koszyk do spania ubrany, ale schowany pod kocem, ciuszki częściowo wyprasowane i na półkach żeby było po cesarce łatwiej mężusiowi znaleźć, dzisiaj sprawdzaliśmy nasz stary fotelik czy działa. W sumie przygotowania i czekanie. Tyle że ciągle mam jakieś jazdy, że się nie rusza, że coś tam, coś sobie potrafię znaleźć. Dzisiaj nawet nie jest tak źle, ale wiecie, naprawdę się boję, choć wszystko wygląda dobrze. Po prostu znam inny scenariusz...
Oj Kasiu obyś nie była wróżkąUciekam spac, i nierozpakowywac sie tu bez mojej wiedzy, no chyba ze juz ktoras bardzo chceMika uklon w twoja stronke;-)Masz pozwolenie heheheh tylko daj znac jakby co;-)
Dobranoc ciezarowki, do jutra![]()
ale oczywiście dam znać ;-)