reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dzien dobry ;-)

męzula do pracy odprawiony, a ja juz spac nie moge ehh...
znowu duchota nieziemska sie zapowiada :baffled:
wczoraj to myslałam, ze padne
od rana cala masa roboty, bo w koncu poskręcalismy meble.
No więc trzeba było wszystkie graty i cały majdan poukładac ehh...
a po polłudniu zaczęli schodzic się goście na kawe i ciacho,i znowu se człowiek nie odpoczął :dry:

widze, ze u Azorek juz akcja na max'a :-)
jejku, podziwiam ją za jej stoicki spokój w takim momencie :shocked2::tak: moze dzidzia juz jest po drugiej stronie brzuszka? :-)

Basiu, mam nadzieje, ze ten kleszcz był nieszkodliwy.
Moja teściowa po 2 letnim okresie chodzenia od lekarza do lekarza, dziesitątkach przeróżnych badań, jest właśnie w szpitalu właśnie na boreliozę :baffled: Ta choroba to świństwo nie z tej ziemi, bo widzę jak z energicznej kobiety zrobił się dosłowinie wrak człwieka... :-( no ale mamy nadzieje, ze teraz już błyskawicznie wróci do formy :blink:

Hej. ja tez tak tylko wpadlam sprawdzic czy sa wiesci od Azorek no i od Taszki bo sie wczoraj zle czula:tak:Ale widze ze nie szkodaaaaaaaaa:baffled:

Basia pisala przed chwila ze czeka na obchod i te jej skurcze to chyba wynik intensywnego krecenia sie malej, szyjka zamknieta wiec moze dzis do domku.

Baska a to nie jest tak z tym kleszczem ze jak sie go usunie w ciagu 24godz to nie ma zagrozenia??:confused:Mysle ze nie masz czym sie martwic.

Miranda ty juz masz 6dni:szok:gratuluje spokoju;-)

Jakubka u nas na dworzu tez slonce w pelnej krasie a ja na szczepienia z Matim jade, peknie 120zl:baffled:A od wrzenia nowe szczepienia nowy wydatek:tak:No ale co zrobic gdyby nie te 120 mialby dzis 3 wklucia, to ja podziekuje i wole zaplacic. Przy okazji zrobie troche zakupow do szpitala, wiekszosc juz zrobilam wczoraj do pozna szalalam na allegro:happy2:

No nic za chwilke znikam na pare godzinek. Moze w tym czasie beda wiesci od Azorek.
Buziaki dla wszystkich:-)

Ja się wczoraj od znajomej dowiedziałam że tu jest więcej szczepień dla dzieci niz w polsce, i oczywiście wszystkie za darmo. Zastanawiam sie tylko co z witaminą D. Wiem że w polsce podaje się w kroperlkach, tu daja po porodzie zastrzyk dziecku, ale nie wiem co potem. No okaże się za 6 dni.
Jestem spokojna, bo co mam robić. Jutro jadę oddać krew przed cesarką, myślę że mi żadna anemia nie wyjdzie. Teraz tylko czekać. A ja zastanawiam się co u Piwoni. Pisała że boi się wizyty bo miała złe wyniki, ale jeszcze wczoraj jej nie widziałam.

Witam się i ja - jakoś beznadziejnie dziś spałam.... Mąż dziś wcześniej wybył do pracy a Młoda jeszcze śpi... właśnie sobie uzmysłowiłam, że chyba M zapomniał laptopa.... hihihi........

A no i oczywiście też czekam na wieści od Azorka :)

Nie zapomniał.... właś nie wrócił - to ja się żegnam do wieczora. Miłego dnia... Papapa

Bo jej nie bylo wczoraj Piwonii. tez sie martwie o nia ostatnio zle sie czuje.
Co do szczpein gdyby w Polsce ktos chcial zaszczepic dodatkowo wszystkimi zalecanymi szczepionkami to musialby wydac jakies 1000zl msc chyba ze jakies pokojarzone to moze troche mniej. Masakra. Powiem ci ze co witaminy D powstaja sprzeczne dyskusje i jedni sa za tym ze trzeba ja podawac a drudzy wrecz przeciwnie ze ma negatywne skutki i jest szkodliwa podawana doustnie:baffled:Zwariowac mozna. Podaja w zastrzymku ale witamine D??Bo u nas w zastrzyku ale K, co kraj to obyczaj:confused:

Dzień Dobry:-)
Mój maluszek znowu tak się wiercił niemiłosiernie w nocy. Teraz jak się rusza to tak cholernie boli, że się martwie czy z nim wszystko dobrze. Mam dziś wizytę to zobaczymy.
Trzeba jakieś śniadanko zjeść. Do później.

Hej !!!!
A ja tak szybko się zerwałam i do kompa-bo ponoć ma dzis prądu nie być cały dzień!!Ale jak narazie jest to korzystam:tak:
No to czekamy na dobre wieści od dziewczyn!!!
Ale miałam koszmarną noc znowu nie mogłam spać co chwila latam na siku:baffled:
jeszcze takie gorąco.....

reklama
Witam sie i ja ....dzis mga upal zapowiadali.....jak ja to wytrzymam :szok:
A Azorek jeszcze nic nie dawal znac? widze ze chyba nie.....
Poczytam co naskrobalyscie od wczraj ....
A ja wlasnie wcinam sniadanko.....kanapeczki z pasztecikiem i pomidorkiem....:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry