reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam wieczorkiem

widzę,żę Azorek odesłana do domku:confused:, ale do jutra mam nadzieję, że bedzie po.

Ciekawa jestem jak tam te zażywjące solarium Maluszki, kiedy do domeczku??

Racja Motyl, panika jest złym doradcą i tylko spokój:cool2:, liczymy do 10 i głęboko oddychamy:sorry2:

U mnie nadal za oknem łąźnia parowa, pranie nie schnie:no:, a ja ledwie sie pokulałam po osiedlowych sklepach.

reklama
Witam sie wieczorkiem.....
Wlasnie wszamalam fasolke z bulka tarta.....ze swojego ogrodka:happy2::happy2::happy2: pychota....
Widze ze Azorek dalej w dwupaku....moze rano juz bedzie po wzystkim....;-)
A Basia to nieh sie jeszcze trzyma.....bo ona to ma termin gdzies tak jak ja.....wiec dobrze by bylo zeby dzidzia jeszcze troszke pomieszkala w brzuszku....:tak::tak::tak:

Majaam Julka jest na probnym bez lamp na szczescie poziom bilibrubiny nie rosnie przynajmniej narazie wiec moze wyjda w tym tygodniu do domku. O 20ej miala kolejne pobranie wynikow i jutro sie rano okaze czy jest juz lepiej:tak:

Ja pozarlam przed chwila pol duzego brokula, no dobra wieksza polowe:-DUwielbiam i tez z bulka tarta.

Kurde ....Gosia w domu i juz marudzi,nawet przy kompie nie da posiedziec.....:sorry2:
ide ja wykompac i siebie przy okazji.....moze jak zasnie to jeszcze zajze.....:confused:
Ale jakby co to zycze milej nocki wszystkim.....a tobie Azorek szybkiego i bezbolesnego (o ile sie da) porodu....:-):-):-)

Ja nie wiem skąd mam dziś ciśnienie 150/91, bo tylko pranie wstawiłam i powiesiłam przez tę duchotę. Może powinnam jak typowy wywrotowiec dobrze się zmęczyć, żeby ciśnienie spadło:confused:

KURCZE AGA!! Teraz to znieczulica totalna! Ja mam pecha w przychodni zawsze! Jak jakaś kobieta się zaoferowała, że mnie przepuści w kolejce do pobrania krwi, to druga zabroniła. Miałam siłe zachodzić w ciążę to teraz mam siłę stać w kolejce!! I nie ustąpią ci miejsca!!
Mam nadzieje, że nic Ci sie nie stało??

Dobrze że z Twoja mamą wszystko ok! Najwyższe pora zrobić porządek z tymi przewodami! Kiedy wychodzi ze szpitala??

Jeśli nie będzie powikłań to w piątek do domu :tak:

reklama
ja nadal w dwupaku i w domku ale skurcze juz bardzo bola wiec chyba w nocy polecimy do szpitala po jakies prochy;-):tak:nadal co 5-3 min wiec chyba wiele sie nie ruszylo z akcja ale podchodze do tego tak ze z kazdym skurczem jestem o krok blizej:tak::happy2:jestem w szoku ze z tak zadziwiajacym spokojem do tego podchodze...juz z mezem zagladamy na puste lozeczko i sie doczekac nie mozemy te godziny tak sie dluza....:baffled::no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry