reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ann śświętujesz sobie jakoś fajnie? :-D
Byliśmy z M. na zakupach i wynalazł pieluchę flanelową z wyścigówkami - trzeba było kupić :-D jeszcze pytał czy to kocyk czy co bo takie fajne :-D pewnie sam by takie chciał :))

Ja pojadłam arbuza i mnie mały kopie znów że hej, już nie mogę normalnie tak mi dziś daje popalić :szok:

a mnie dziś od paru godzin boli i ciągnie w pachwinach przy każdym ruchu małej, do tego czuję skurcze; czy te bóle przy ruchach to normalne?? leżę i nic nie robię, więc skąd nagle skurcze:confused:

andariel - ja się niestety nie znam, może która doświadczona ciężarówka się wypowie?? a może to przepowiadające ?szukaj innej pozycji do leżenia może przejdzie??:baffled:
mnie boli co chwilę jak na @ brzuchol tylko, a dzidziak wariuje

:szok: :no: :baffled: nie...... żeby choć 36 zakończyć.....
teraz ciut rzadziej boli, ale to i tak dość dziwne... czyżby moje przedpołudniowe prasowanko dopiero teraz wyszło..?

reklama
Ann śświętujesz sobie jakoś fajnie? :-D
Byliśmy z M. na zakupach i wynalazł pieluchę flanelową z wyścigówkami - trzeba było kupić :-D jeszcze pytał czy to kocyk czy co bo takie fajne :-D pewnie sam by takie chciał :))

Ja pojadłam arbuza i mnie mały kopie znów że hej, już nie mogę normalnie tak mi dziś daje popalić :szok:
Maggie Twój wynalazł wyścigówki a mój zamówił na allegro body dla małego kibica. Z imieniem!!! i numerem w jakim sam grał. Zamówił i po fakcie kazał mi zapłacić bo to moje konto. Teraz codziennie dzwoni z pracy i pyta czy już przyszło. Ciekawe gdzie ja małego w to ubiorę, ale co miałam zrobić:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry