reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Chogata to choc na swiezo poogladalas jak to teraz mniej wiecej wyglada;-)Przypomnialas sobie co i jak:tak:Ale ty jeszcze nie rodz poczekaj za nami, jakas tam kolejka zobowiazuje:-)
Muszę jeszcze poczekac choć ze 3 tyg. ,ale znając swoje szczęście to pewnie urodze jako ostatnia ,może nawet o wrzesień zachaczę;-).
Właśnie był listonosz u mnie i przyniósł pismo z urzędu skarbowego ,dlaczego ja nie składam w terminie deklaracji podatkowych .Śmierdziele ,a ja przecież juz 1,5 roku mam działalność zamkniętą :szok:.Ale burdel tam mają.Zła jestem jak nie wiem co jeszcze tego mi potrzeba:wściekła/y::angry: przed porodem

Kasiu dzieki to chyba jeszcze mam tylko te przepowiadające bo mnie tak co chwile kuje pod brzucjem tuz na (no wiecie czym;-)).Ide wziązc prysznic moze mi przejdzie.

Cześć andziaa :-)
Cieszę się że u Was wszystko wporządku. Ruchami się nie martw, moja niuńka też jest bardzo spokojna, nigdy za wiele nie kopała, ma po prostu swoje godziny i wem że się trochę porusza a potem dalej spokój. Od wczoraj to jeszcze mniej się rusza, obraziła się na świat bo gin chciał jej główkę zmierzyć i musiał trochę przycisnąć, ale moja córcia i tak się nie dała, już za nisko siedzi ;-)

Moja mała też raczej jest spokojna nad ranem troszke sie porusza i z wieczora ,ale pytałam ginki to mi powiedziała ,że jak dziecko ma być mocno aktywne jak mamusia cały dziień chodzi ,rusza się a tym samym kołysze biodrami i to dzidziusia usypia a przynajmniej uspokaja.Ja teraz po terapii szpitalnej gdzie 3 x dziennie miałam robione ktg jestem spokojna serce bije jak dzwon nawet jak się nie rusza:-);-).Andzia wszystko będzie ok dość juz dla Ciebie nieszczęśc teraz to już wszystko musi być dobrze w końcu jakaś nagroda się należy co?:-D

słyszałyście to? :-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

Panienka idzie po plaży.
Nagle zobaczyła starą butelkę. Podniosła, otarła z brudu, a tu wyskakuje Duszek. Panienka pyta:
- Czy będę miała trzy życzenia?
Duszek:
- Nie, przykro mi, ale ja jestem duszek spełniający tylko jedno życzenie.
Panienka bez wahania:
- To proszę o pokój na Bliskim Wschodzie. Widzisz te mapę? Chce, żeby te Wszystkie kraje przestały ze sobą walczyć, i żeby Żydzi i Arabowie pokochali się miedzy sobą i żeby kochali Amerykanów i odwrotnie i żeby wszyscy tam żyli w pokoju i harmonii.
Duszek popatrzył na mapę i mówi:
- Kobieto bądź rozsądna, te kraje się biją i nienawidzą do tysięcy lat, a ja po 1000 lat siedzenia w butelce też nie jestem w najlepszej formie. Jestem DOBRY, ale nie aż tak dobry. Nie sądzę żebym mógł to zrobić. Pomyśl i daj jakieś sensowne życzenie...
Panienka pomyślała przez chwile i mówi:
- No dobrze, przez cale życie chciałam spotkać właściwego mężczyznę, żeby wyjść za niego za mąż. Wiesz, takiego, który będzie mnie kochał szanował, bronił, dobrze zarabiał i oddawał pieniądze, nie pił, nie palił, pomagał przy dzieciach, w gotowaniu i sprzątaniu, był świetny w łóżku, był wierny i nie patrzył tylko w telewizor na programy sportowe. Takie mam życzenie......
Duszek westchnął głęboko i powiedział:
- K…. pokaż mi jeszcze raz tę mapę...

reklama
Witam
o szóstej obudziła mnie burza, ale się jej nie dałam i spałam prawie do 9 :tak:
Teraz muszę za sprzątanie się wziąć bo okropny bałagan :-(

Jakubka, Mola trzymam za was kciuki :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry