reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Aandzia poewnie ze pamietamy, wiecej bardzo sie o ciebie martwilysmy ale znamy powod i zycze ci z calego serce zeby tym razem bylo dobrze w co wierze calym sercem.

Motyl dziekuje to od tych buziakow mu lepiej:-D

Dzięki Ania.Aż mi się głupio zrobiło że ja tu musze patrzeć a on to wiedział od wczoraj:dry: widziałam że studiuje kalendarz z uwaga ale po co to nawet nie pytalam....

Ide do naczyń bo potem to się będę do gina szykować....

Dzieki Kasiu :) Ja takze wierze w szczesliwe rozwiazanie-choc nie ukrywam, ze ta koncowka jest dla mnie strasznie stresujaca... Na punkcie ruchow Zosi mam fiola, ciagle schizuje, ze jest za malo aktywna, a ona mi w tym nie pomaga, bo naprawde nalezy do leniuszkow... Czy ktores z Was tez chowaja w brzuchach takie leniwe istotki ??
Ponadto najprawdopodniej na 10 sierpnia (pisze najprawdopodobnie bo data moze jezzce ulec zmianie) bede miala cc-tzn jesli do tego czasu samej nie zechce sie Zosi wyjsc na druga strone brzucha, bo woczas bede rodzic naturalnie...Na co szczerze mowiac strasznie licze, i to dodatkowo dodaje mi stresow-tak bardzo nie chcialabym cc..No aleco ma byc to bedzie :-)
Malinka gratuluje 9 kwadracika:-) a maz naprawde niezle to skwitowal :-)

Andziaa, jeszcze tylko troszeczkę musisz uzbroić się w cierpliwość. Zobaczysz - te ostatnie tygodnie miną szybko i będziesz trzymała swojego maluszka w ramionach.

Aandzia tez mam leniucha w brzuchu ale sie nie martwie bo mam nadzieje ze dzieki temu bedzie grzeczniejszym aniolkiem niz Mati. Co do CC to ja narazie ze wskazaniem dzieki posladkowemu ulozeniu i strasznie nie chce

Andzia ja tez Cie pamietam wprawdzie jak Ty pisałas to ja tylko jeszcze podczytywałam.A co do leni to mozemy sobie reke podac ,moja królewna jak kopnie to jest swieto a tak tylko sie prerzy.I dzis cos słabiej sie rusza i juz zaczynam miec schizy.
Dziewczyny ja wyglądaja skurcze?

Moja Ania jak kopnęła kilka razy dziennie to byłam szczęśliwa. Wiem, jakie to jest stresujące, kiedy maluszek się nie rusza, a tutaj wszędzie piszą, że trzeba liczyć ruchy itp.
Na szczęście w tej ciąży trafiło mi się strasznie aktywne dziecko - czasami zdarza mi się nawet krzyknąć z bólu, jak wbije mi nóżkę w żebra.

reklama
Basia pisala ze jeszcze dzis szpital robia badania i sie okaze czy jutro ja puszcza. Ale czuje sie dobrze, pozdrawia wszystkich:-D

Motyl brzuch twardnieje jak kamien zaczyna sie od dolu promieniuje w gore. Przepowiadajace zwykle sa slabe bezbolesne, porodowe sa regularne i zmieniaja natezenie bol wzrasta trwaja powyzej 30sekund

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry