reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja też się zabieram za porządki, obiad dzisiaj jakiś na szybko chyba zrobię bo muszę jeszcze do pracy na chwilę lecieć i do apteki. Jak mam już rodzić to przynajmniej się poruszam i łatwiej pójdzie ;-)

reklama
Jak leżałam na patologii to tylko widziałam uśmiechnietych tatusiów wychodzacych z porodówki ,jeden to nawet nie wiedział ile córka mierzy powiedział tylko do telefonu ,ze córka i ,że waży 3900 g a ile mierzy tego zapomniał z wrażenia ;-).Ale im zazdrościłam ,albo jak widziałam jak już opuszczają szpital w nosidełku ,ale fajnie ja tez już bym chciała a tu jeszcze kawał czasu:-).

Jakos jak tam sobie poleżałam to przestałam bac się porodu ,chociaz widziałam jak niektóre kobitki się męczą chodząc po korytarzu z bólami ,albo jak wrzeszczą RATUNKU na sali porodowej ,ale jakos jestem pozytywnie nastawiona i się nie boję:tak:

Chogata to choc na swiezo poogladalas jak to teraz mniej wiecej wyglada;-)Przypomnialas sobie co i jak:tak:Ale ty jeszcze nie rodz poczekaj za nami, jakas tam kolejka zobowiazuje:-)

hej
w domu nie mam neta bo cos sie zepsulo a jutro ostatni dzien w pracy i jak ja potem dam rade bez bb?? :baffled::angry: nie wiadomo czy mi ten internet zrobia przez weekend a w srode przeprowadzka ina nowej chacie to tez pewnie troche potrwa zanim podpiszemy nowa umowe.... :-(:-(:-(
Ale jak sie porod zacznie to na pewno sie odezwe smskiem chociaz.
uff wszystkiego miec nie mozna - albo net albo odpoczynek w domku :-(. Dolina

Jakubka trzymam kciuki za szybki i bezbolesny porod oraz zdrowie synka :tak:. Wracajcie do domku jak najszybciej :-) - czekamy na was :-)

za 2 godzinki lece na wizyte do poloznej

pozdrawiam wszystkie i ide poczytac co jeszcze sie dzialo u was od wczoraj

Witam.

Widze ze zaczeło sie na dobre:-).
Jakubka no to do roboty i juz niedlugo razem bedziecie:tak:.
Mola nie mart sie moze dzidzia ma taki dzien bo goraco.Moja tez ostatnio słabiej sie rusza a tetno było ok.
Natt dobrze że jednak tą wizyte załatwiłas wczesniej:tak:.

Kasiu buziaki dla Mateusza od jeszcze jednej cioci:-),ale z tego co piszesz to juz Mulepiej i dobrze.

Hej Dziewczyny,

Achh pewnie mnie nie pamietacie, tak dawno do Was nie zagladalam:zawstydzona/y: Nic dziwnego, ze mnie "wydziedziczylyscie":-( Nie bede sie usprawiedliwiac, bo to chyba nie ma najmniejszego sensu-napisze jedynie ze czasem podczytywalam co tam sie u Was dzieje... Mnie opuscila resztka weny, forumowanie kojarzylo mi sie za bardzo z poprzednia ciaza i jakos tak nie wiem czy nie chcialam zapeszac, czy jaki inny czort, ale po prostu nie szlo mi to pisanie... Do tego w polowie kwietnia slub, skracajaca sie szyjka-za duzo sie dzialo....

Ale nic to, zycie toczy sie dalej :-)

Chcialam serdecznie pogratulowac wszystkim rozpakowanym mamusiom :-) Zycze duzo sil, wytrwalosci a Malenstwom przede wszystkim zdrowka :-)

Trzymajcie sie brzuchatki!

Oj dziewczyny u mnie też gorąco dobrze że wizyte mam na 17 to już będzie chłodniej!!I na szczęście na poczekalni jest klima!!

JA DOPIERO TERAZ ZOBACZYŁAM MAM OSTATNI KWADRACIK
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Własie chcialam zapytac kiedy Ci wskoczylo :szok::-):-):-):-)

reklama
hej
w domu nie mam neta bo cos sie zepsulo a jutro ostatni dzien w pracy i jak ja potem dam rade bez bb?? :baffled::angry: nie wiadomo czy mi ten internet zrobia przez weekend a w srode przeprowadzka ina nowej chacie to tez pewnie troche potrwa zanim podpiszemy nowa umowe.... :-(:-(:-(
Ale jak sie porod zacznie to na pewno sie odezwe smskiem chociaz.
uff wszystkiego miec nie mozna - albo net albo odpoczynek w domku :-(. Dolina

Jakubka trzymam kciuki za szybki i bezbolesny porod oraz zdrowie synka :tak:. Wracajcie do domku jak najszybciej :-) - czekamy na was :-)

za 2 godzinki lece na wizyte do poloznej

pozdrawiam wszystkie i ide poczytac co jeszcze sie dzialo u was od wczoraj

Jesli masz niedaleko biblioteke to sie zapisz i tam bezpłatnie mozna z nete korzystac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry