Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nie wiadomo czy mi ten internet zrobia przez weekend a w srode przeprowadzka ina nowej chacie to tez pewnie troche potrwa zanim podpiszemy nowa umowe.... :-
. Wracajcie do domku jak najszybciej :-) - czekamy na was :-)
.
.
Nic dziwnego, ze mnie "wydziedziczylyscie":-( Nie bede sie usprawiedliwiac, bo to chyba nie ma najmniejszego sensu-napisze jedynie ze czasem podczytywalam co tam sie u Was dzieje... Mnie opuscila resztka weny, forumowanie kojarzylo mi sie za bardzo z poprzednia ciaza i jakos tak nie wiem czy nie chcialam zapeszac, czy jaki inny czort, ale po prostu nie szlo mi to pisanie... Do tego w polowie kwietnia slub, skracajaca sie szyjka-za duzo sie dzialo....Oj dziewczyny u mnie też gorąco dobrze że wizyte mam na 17 to już będzie chłodniej!!I na szczęście na poczekalni jest klima!!
JA DOPIERO TERAZ ZOBACZYŁAM MAM OSTATNI KWADRACIK
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-):-):-):-)hej
w domu nie mam neta bo cos sie zepsulo a jutro ostatni dzien w pracy i jak ja potem dam rade bez bb??nie wiadomo czy mi ten internet zrobia przez weekend a w srode przeprowadzka ina nowej chacie to tez pewnie troche potrwa zanim podpiszemy nowa umowe.... :-
-
-(
Ale jak sie porod zacznie to na pewno sie odezwe smskiem chociaz.
uff wszystkiego miec nie mozna - albo net albo odpoczynek w domku :-(. Dolina
Jakubka trzymam kciuki za szybki i bezbolesny porod oraz zdrowie synka. Wracajcie do domku jak najszybciej :-) - czekamy na was :-)
za 2 godzinki lece na wizyte do poloznej
pozdrawiam wszystkie i ide poczytac co jeszcze sie dzialo u was od wczoraj