reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny wpadam tylko po torbe i niestety lece spowrotem do szpitala:-( Klade sie na patologie bo dzidzia sie slabo rusza i zapis KTG nadal zbyt zawezony:-( Biore ze soba laptopa wiec jak bedzie internet w szpitalu to bede pisac. Jak nie to przesle smska co u mnie. Dziewczyny trzymajcie kciuki bo boje sie strasznie o moja dzidzie!!:-(

Mola trzymaj się! To może być tylko chwilowe osłabienie i spokojnie doczekasz do terminu. Najważniejsze, że będziesz pod kontrolą lekarzy.

Dziewczyny wpadam tylko po torbe i niestety lece spowrotem do szpitala:-( Klade sie na patologie bo dzidzia sie slabo rusza i zapis KTG nadal zbyt zawezony:-( Biore ze soba laptopa wiec jak bedzie internet w szpitalu to bede pisac. Jak nie to przesle smska co u mnie. Dziewczyny trzymajcie kciuki bo boje sie strasznie o moja dzidzie!!:-(
Mola trzymaj sie i daj znać co i jak !!!!;-)

Dziekuje dziewczyny buziaki przekazane:-)

Mola napewno bedzie w porzadku, zleniwila sie pewnie przed porodem:tak:

dzis tak skwar ze sama nie wiedzialm czy to wody czy pot na tylku:confused:Jednak pot, rozplyne sie do konca dnia;-)

Oj dziewczyny u mnie też gorąco dobrze że wizyte mam na 17 to już będzie chłodniej!!I na szczęście na poczekalni jest klima!!

JA DOPIERO TERAZ ZOBACZYŁAM MAM OSTATNI KWADRACIK
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem kurcze od tego tygodniowego leżenia mam ruchy jak mucha w smole.Ogarnęłam chatę ,podszykowałam obiad i jestem umęczona jak nigdy ,spać się chce a kawy nie mogę pić:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry