Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko ze rozwolnienie przeszlo i nic mnie nie boli, zero skurczy
Ja osiwieje chyba predzej niz urodze. Wypatruje tego porodu jak glupia
No to teraz dzieki Tobie sobie wkrece ze za 2 dni urodzeMola ja tak mialam na dwa dzi przed tym jak mi wody odeszlydwa dni mnie tak troche czyscilo ale nie chcialam sobie juz wkrecac porodu wiec przemilczalam ten objaw i dwa dni pozniej urodzilam
![]()
A jak nie to znowu sie rozczaruje

Milej niedzieli;-)

jestem przeszczesliwa, i ilekroc spogladam na mojego Synka ( a wierzcie mi, że robie to chyba cały czas
), łzy wzruszenia i szczescia same splywaja po policzkach...
wlasnie przed chwilka zasnal, więc mogę do Was zajrzec
i bądz tu madry.Mała sie prerzy ze aż brzuch mnie boli bo na kopania to jest za leniwa.Ale mysle ze te 2 tyg. to jeszcze poczekamy.Dzis prawie bez skurczy wiec jest nadzieja.
Dużo zdrówka dla was
ja nadal 2w1 dzidzia mała ma 2700kg czekam na wyjazd do Łodzi i chcą nas na ostatnią chwilę.Będzie pewnie sporo łez ale mam nadzieje,że wrócimy szybciutko do domu.Gorąca buzka dla was i dzieciaczków
moze lepiej do szpitala zadzwon i sprawdz, bo slyszalam ze jak jest za duza przerwa miedzy odejsciem wod a skurczami to antybiotyki daja, no ale w sumie to n ie wiem
ciesze sie ze pierwsze dni z dzidzia tak gladko przebiegaja;-)