izabela...
Fanka BB :)
miejmy nadzieję, że tylko na guzie się skończy 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

.Po badaniu okazało sie ze w konicu jest w kanale rodnym (chyba w nocy sie tam wpakowała bo mnie brzuch bolał) i łozysko tez ładnie wygląda.Wód płodowych mało ale w normie i skurcze sie wyciaszyły wiec stwierdzili ze bedzie mi lepiej w domku poczekac(ja jestem tego samego zdania
),dostałam antybiotrk i w czwartek mam isc do szpitala na kontrole.Oczywiscie jakby cos to moge wczesniej sie zjawic
.Ogólnie dzidzia jest duza i własciwie gotowa do porodu.No i w koncu wiem co to bóle nie da sie tego pomyli
.Ok ja lece spac bo w szpitalu to nie spanie i padam na twarz.

normalnie skierowania chyba nie dają ale ja w zeszły wtorek jak byłam na wizycie to miałam już rozwarcie i zwapniałą szyjkę , moja G pracuje w szpitalu wojewódzkim ( w innym mieście ) w Tychach i proponowała mi tam rodzić a ponieważ porodówki pękają w szwach mogą mnie tam nie przyjąć i odesłać do swojego szpitala no chyba że akcja już będzie na maksa wtedy muszą przyjąć poród , gdyby nie to że G idzie na urlop problemu by nie było , ale tak jak mam skierowanie gdybym się gorzej czuła czy coś by było nie tak to mogę tam jechaćto u ciebie dają skierowanie do szpitala zanim minie termin porodu?
powinno się chyba czekać na ten dzień, a jak minie termin to wtedy zgłosić się do szpitala![]()

Normalnie poszłoby wszystko na raz udarówką, a tak pukają tylko w to , co chcą odsłonić. Będą tak robić po kolei i pewnie jeszcze dłuuugo.Nie dziwie sie... Jak lekarz by go badal i cos by go zaniepokoilo to pros zeby zrobili tomograf bo na zwyklym zdjeciu RTG to za przeproszeniem g.... widac. Ale oby obudzil sie usmiechniety;-)On juz w dzien nie spi wcale ze czesto tak pada i spi do rana. Mysle ze jeszcze wstanie.Ale sie martwie. Nie wymiotowal na szczescie zobacze jak sie bedzie zachowywal jak cos mnie zaniepokoi to napewno pojade, ale gula w gardle mi siedzi
![]()