reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
izabela, ja też co kilka tygodni brałam różne globulki, żeby zachować czystość pochwy (w sensie żeby nadal nie było grzybów itp.) i teraz też jest tam czysto pod tym względem; a mimo to, gdzieś złapałam te bakterie wstrętne...

reklama
Ja dzisiaj byłam po wyniki wymazu. Całe szczęście jakieś skape ilości drożdżaka i lekarz stwierdził, że nie ma się czym przejmowac, zapisał jakiś krem tylko, a wczoraj baba mnie nastraszyła przez telefon, mówiąc, że wynikim złe.

A potem były zakupy. Już prawie wszystko mam. Kupiłam śliczny różowy bujaczek :-). Jak go rozpakuję, to zrobię fotkę.

A w nocy znowu nie spałam. 3:45 pobudka i koniec :no:

a ja już po wizycie dzidzia waży koło 3200 i dostałam skierowanie do szpitala ale na razie nie mam zamiaru z niego korzystać wole porobić coś w domu a nie patrzeć w sufit na białej sali i czekać aż coś zacznie się dziać

a ja już po wizycie dzidzia waży koło 3200 i dostałam skierowanie do szpitala ale na razie nie mam zamiaru z niego korzystać wole porobić coś w domu a nie patrzeć w sufit na białej sali i czekać aż coś zacznie się dziać
to u ciebie dają skierowanie do szpitala zanim minie termin porodu?
powinno się chyba czekać na ten dzień, a jak minie termin to wtedy zgłosić się do szpitala :eek:

reklama
No Taszka faktycznie po co ci juz skierowanie, jakby cos sie dzialo?:eek:

A ja mialam caly dzien gosci co sie zle skonczylo bo maly dostal w glowke hustawka i sie teraz martwie o niego. Tak w bok, ma guza ale zasnal od placzu i spi od 4ej. Szlak by to wszystko:baffled::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry