reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
bądź nastawiona pozytywnie :tak: a kto pyta, nie błądzi ;-):-D trzymamy kciuki za dobre wieści :-)
ciekawe co u moli, coś się nie odzywa, może już urodziła, choć pewnie dałaby znać...
i jak tam motyl...

reklama
mnie dziś coś pobolewa dół brzucha, czuję ciężar mimo tego, że większość dnia leżę;
wstawiłam pranie (dostaliśmy dużo pościeli dla maleństwa - aż za dużo), jak przyjdzie mężuś z roboty to wywiesi;

przez to leżenie nie mogę zrobić porządku z szafą, a muszę wywalić swoje ciuchy z sypialni i przenieść do szafy w innym pokoju, żeby w sypialni zrobić miejsce na ciuszki dziecka; może jak uda mi się doleżeć do końca lipca, wstanę i będę sobie pomału robić te porządki;

mnie dziś coś pobolewa dół brzucha, czuję ciężar mimo tego, że większość dnia leżę;
wstawiłam pranie (dostaliśmy dużo pościeli dla maleństwa - aż za dużo), jak przyjdzie mężuś z roboty to wywiesi;

przez to leżenie nie mogę zrobić porządku z szafą, a muszę wywalić swoje ciuchy z sypialni i przenieść do szafy w innym pokoju, żeby w sypialni zrobić miejsce na ciuszki dziecka; może jak uda mi się doleżeć do końca lipca, wstanę i będę sobie pomału robić te porządki;
wspolczuje samopoczucia:-(
mi dzisiaj strasznie niedobrze... w nocy juz sie meczylam... ale nie narzekam:eek::-D

oj to nie zazdroszczę andariel :-(
dobrze, że ja juz porobiłam sobie porządki i praktycznie wszystko gotowe na przyjście Majeczki
teraz nie mam w ogóle ochoty na nic
muszę jeszcze męża zagonić do mycia okien :tak:
i strasznie bolą mnie plecy jak siedzę z jednej strony :crazy:

dziś mam jakiś marudny dzień po prostu, czuję złość za tego paciorkowca wstrętnego, bo to właśnie przez niego nie mogę normalnie funkcjonować tylko muszę leżeć:wściekła/y:

basia za 5 dni wskoczysz w 9 kwadracik!

basia pisałam na wątku z wynikami kilka dni temu - wymaz to cholerstwo ujawnił; i to te bakterie spowodowały skurcze skracające szyjkę; gdyby nie to, mogłabym dalej normalnie chodzić i nie łykać cordafenu i antybiotyku:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry