reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
basia ty lepiej jeszcze trochę poczekaj na swoją kolej :tak:
piwonia to czekamy na wieści z wizyty u gina :-)
dopiero wieczorkiem napisze,pod warunkiem ze w miare wcześnie wróce

wiem....:-(
tylko ze mi sie juz nie chce czekac:sorry:
coraz gorzej sie czuje i marze byc juz po;-)
ja mam podobnie,nie czuje sie już najlepiej i chciałabym być już po,ale wiem ze to nie jest odpowiedni dla nas moment,wiec chce choć do poczatku sierpnia jakos dotrwać

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny im wiecej nas zaczyna rodzic tym bardziej zaczyna mi robic sie zal ze to juz koniec dziewiecio miesiecznej przygody z brzuszkiem
Jakos to tak szybko zlecialo
Oczywiscie bardzo sie ciesze ze dzieciaczki beda z nami ale z brzuszkiem jest fajnie :tak:
Troszke sie konczy czas wylegiwania i zachcianek i wszystkiego dobrego co wolno kobiecie w ciazy
Piwonia miłej wizyty i samych dobrych wieści

Ostatnia edycja:
To przerażające:-);-):-), że wystarczy wyjść na zakupy, żeby się rodzinka powiększyła. Tym razem był to pewniak, a i tak cieszy jak własne:-).
Jestem nadal bez farby do łóżeczka, bo mają tylko śmierdziele ftalowe:baffled::eek:, ale kupiłam sobie golonkę lekko podwędzaną w dobrym sklepie i jutro pewnie będzie fasolka po bretońsku( trochę oszukana, ale zawsze).

Basia znowu swoje, albo raczej Mała. Mamay czas Dziewczynki:tak:, chociaż do sierpnia, a Piwonia to na pewno.

Ja też już bym chciała być po i tulić maleństwo ale wiem że najlepiej jak posiedzi sobie w brzuszku jeszcze tak dwa,trzy tygodnie żeby potem nie było problemów zdrowotnych bo różnie to z wcześniaczkami bywa.

Nie denerwujesz, tylko ja też jestem na 25.08:-), a mój Młody bryka jak szalony, gdy czytany o każdych kolejnych narodzinach. Jak przeczytamy o Twojej Małej, to może też zechcieć wyjść:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry