reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja mam takie dziwne pieczenie u gory brzucha jakby ktos mi wrzatek wlewal pod skore,... ale tylko jak przesadze z pracami w domu a czasami wystarczy ze wstane rano:confused2:

a ja szykuje się do lekarza ciekawe co mi powie , dziś jak wstałam to mi normalnie nogę wykręcało taki skurcz mnie chwycił od kolana w duł mąż próbował rozmasować ale to nic nie dawało więc zaczęłam ją wykręcać ( naciągać ) w drugą stronę i to dopiero pomogło aż się wystraszyłam muszę się G zapytać czy to przypadkiem nie przez brak jakiś witamin
no i ciekawa jestem kiedy u nas zacznie się taki okres jak u lipcówek że co dzień przynajmniej jedno dzieciątko się rodzi

Ostatnia edycja:
Tak na głównej stronie jest Majeczka :-) pozwoliłam sobie skopiować po uprzednim zapytaniu ogólnym czy mogę :-) mam nadzieję, że nie ominęłam informacji, że nie wyrażasz zgody, bo zdjęcie mi bardzo pasowało :-)
cieszę się bardzo, że moja Majeczka taka fotogeniczna ;-):-D i nie mam nic przeciwko
co do stronki o naszych maluszkach, to jestem za tym, aby zdjęcia naszych maluszków były oglądane po uprzednim wpisaniu hasła :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry