reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mola ja mieszkam w dziurze u nas nie ma tomografu:baffled:Najblizej 20km stad. Oby to tylko obtarcie bylo, nie widzialam tego jak to sie stalo czy mocno czy tylko go obtarlo, szlak by hustawke.

reklama
Kasiu nie martw się na zapas mój młodszy syn jak kiedyś padł o 17 tak przespał do rana ja oczywiście też wystraszona co chwila sprawdzałam czy żyje , jak potem rozmawiałam z lekarzem to mi powiedział że po prostu miał taki dzień że musiał sobie odespać zaległości

Kasiu nie denerwuj się (wiem łatwo się mówi) a małego obudź. Włącz muzykę przypadkiem, albo coś innego wymyśl żeby się obudził. Zobaczysz jak się będzie zachowywał i podejmiesz jakąś decyzję? Hmm?

Tylko Efe jak ja go budze to gorzej marudny jest a zdarzaja mu sie takie dlugie spania. Zawsze juz o 18ej zasypia i spi do rana a jak go przebudze to dopiero moze byc maruderstwo. Juz sama nie wiem co robic czy dac mu odpoczac po prostu:baffled:

Tylko Efe jak ja go budze to gorzej marudny jest a zdarzaja mu sie takie dlugie spania. Zawsze juz o 18ej zasypia i spi do rana a jak go przebudze to dopiero moze byc maruderstwo. Juz sama nie wiem co robic czy dac mu odpoczac po prostu:baffled:
Lepiej zostaw go tak jak mowisz, niech sobie spi spokojnie. A jakby go glowka bolala to przeciez sam by sie przebudzal.

Ja wiem Kasiu ale jak nie sprawdzisz to będziesz przy nim siedzieć całą noc i sprawdzać czy nic mu nie jest. Ja tam szczerze się nie znam tylko ta niepewność jest chyba najgorsza. Ja jej niecierpie. Ale ty go już nie raz śpiącego widziałaś więc sama musisz zadecydować. Słuchaj się instynktu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry